Ce au declarat Florin și Brigitte Pastramă la audieri! Sunt obligați să facă asta în fiecare săptămână

24.07.2021, 11:32
Ce au declarat Florin și Brigitte Pastramă la audieri! Sunt obligați să facă asta în fiecare săptămână
Ce au declarat Florin și Brigitte Pastramă la audieri! Sunt obligați să facă asta în fiecare săptămână

Brigitte Pastramă şi soţul ei, Florin, au fost audiați, zilele trecute, și casa le-a fost perchiziționată într-un dosar în care sunt acuzați că au vândut produse contrafăcute pe internet. 

Fosta soție a lui Ilie Năstase și soțul său, Florin, sunt acuzați că au contrafăcut măști, pe care le-a vândut cu siglele unor branduri extrem de cunoscute.

Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut vina

Procurorii DNA i-au pus pe cei doi sub control judiciar pentru 60 de zile. În acest timp, soții Pastramă nu au voie să iasă din țară și trebuie să se prezinte la secția de poliție, în fiecare săptămână, pentru verificări.

În fața procurorilor, Brigitte și Florin Pastramă și-au recunoscut vina, dar au mărturisit că nu știau că încalcă legea.

”Soții Pastramă își vor recunoaște faptele, pe durata audierilor soții au spus că nu au știut că vânzare acestor măști false constituie o infracțiune. Polițișii vor trimite aceste măști în Franța, la Paris, la celebra casa de modă, iar experții, dacă vor constata că acestea sunt niște copii, vor putea deveni parte civilă în eventualitatea unui proces. Ei acum trebuie să se prezinte la fiecare termen la poliție, să spună dacă-și schimbă domiciliul și să spună din ce își câștigă existența”, a spus reporterul de la ”Xtra Night Show”.

Soții Pastramă, din nou în conflict

Brigitte Pastramă și partenerul ei de viață, Florin Pastramă, sunt iar la cuțite! Vedeta i-a făcut soțului ei numeroase reproșuri. Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt, a încercat să intervină între mama sa și actualul ei soț și să pună capăt tensiunilor din cuplu, însă fără prea mare succes.

”Cât timp nu sunt respectată și sunt călcată în picioare, și îmi calcă munca în picioare, eu nu mai consider că vreau să am o relație cu un astfel de individ. Mă deranjează că el își ia meritele pe munca mea și pe jumătate de milion investit de mine. Să-și facă el o afacere și să fie șmecher, nu pe munca mea de 5 ani. Pe banii mei și munca mea el să fie șmecher și eu slugă și când vine camera să mă scoată pe mine ingrată și rea? Să facă asta la el în Colentina, nu la mine.

El este eroul victimă. Nu-mi respectă munca. Eu nu sunt mama lui, nu am obligații față de el, atâta timp cât el nu aduce un ban în casă, măcar să mă respecte, dar el mă înjură de față cu angajații. Alta în locul meu nu-i călca și spala hainele. Am ajuns la capătul puterilor, de aia urlu și mă dau cu capul de pereți, a spus Brigitte Pastramă, notează spynews.ro.

citește și...