Ce are de gând să facă Ana Maria Mărgean cu marele premiu de la “Românii au talent”! Fetița-ventriloc și-a dezvăluit planurile de viitor

29.05.2021, 13:36
Ce are de gând să facă Ana Maria Mărgean cu marele premiu de la Românii au talent! Fetița-ventriloc și-a dezvăluit planurile de viitor
Ce are de gând să facă Ana Maria Mărgean cu marele premiu de la "Românii au talent"! Fetița-ventriloc și-a dezvăluit planurile de viitor

Ana Maria Mărgean este marea câștigătoare de la “Românii au talent”, sezonul 11! Fetița de 11 ani a pus mâna pe marele premiu de 120.000 de euro.

După ce a câștigat show-ul, vineri seară (28 mai), adolescenta a fost prezentă, sâmbătă dimineață, în platoul știrilor matinale de la PRO TV. Câștigătoarea de la “Românii au talent” a dezvăluit ce are de gând să facă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

”Pur și simplu nu am crezut că pot ajunge atât de departe. Am foarte mari emoții, nu pot să mă opresc din plâns. Este o mare realizare pentru mine, cea mai frumoasă zi din viața mea”, a spus Ana Maria Mărgean, cu ochii în lacrimi, după ce a câștigat trofeul show-ului de talente de la Pro TV.

Ana Maria Mărgean, marea câștigătoare “Românii au talent”, sezonul 11

”Eu cant de la cinci ani, dar ventrilocia am descoperit-o pe YouTube. Eu imi doresc sa bucur in continuare sufletele oamenilor. Papusile s-au simtit foarte bine alaturi de mine pe scena. As vrea sa pregatesc niste spectacole si chiar m-as bucura.

Deocamdata, ma bucur de acest moment frumos, am timp sa ma gandesc ce fac cu premiul, probabil o sa investesc in educatia mea muzicala, dar mi-as lua si un catel, un pomeranian, dar m-as multumi cu orice catel pufos. Colegii mei au avut niste reactii foarte frumoase, la fel si profesorii m-au sustinut. Am primit multe mesaje de sustinere. Eu le-as transmite copiilor sa faca ce le place si sa incerce”, a spus Ana Maria Mărgean, în direct, la PRO TV.

Vrea să cânte împreună cu Andra

Andra a fost cea care i-a oferit Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale. Tânăra în vârstă de 11 ani i-a mulțumit solistei și sper ca pe viitor să poată face un duet cu marea artistă.

”Am intrat in competite cu gandul ca totul va fi bine si am plecat cu gandul ca am iesit castigatoare. A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea. Mi-a dat multa incredere in mine acel Golden Buzz dat de Andra, sper ca intr-o zi voi face un duet cu ea. Eu as vrea sa fac o cariera si din muzica, si din ventrilocie, sa continuu cu ambele”, a mai spus Ana Maria Mărgean.

citește și...