Ce arată rezultatul testului antidrog pe care Gabi Bădălău l-a făcut la INML

06.02.2021, 07:43
Ce arată rezultatul testului antidrog pe care Gabi Bădălău l-a făcut la INML
Ce arată rezultatul testului antidrog pe care Gabi Bădălău l-a făcut la INML

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Artista i-a reproșat că testul anti drog de la INML al lui Gabi Bădălău “s-a evaporat”, iar bărbatul a luat foc.

Enervat de afirmațiile făcute de soția lui, Gabi Bădălău a trimit rezultatele analizelor în emisiunea ‘Xtra Night Show’, prezentată de Dan Capatos la la Antena Stars.

Gabi Bădălău a făcut testul anti-drog

Documentul eliberat de Institutul Național de Medicină Legală „Mina-Minovici” (INML) din Capitală arată că Gabi Bădălău este negativ la analizele realizate pe baza probelor de sânge și urină. Bărbatul a făcut public acest act în emisiunea lui Dan Capatos, joi seară, 4 februarie.

În urmă cu câteva săptămâni, solista a cerut testul din analiza firului de păr, însă Gabi Bădălău s-a apărat și a susținut că IML nu folosește această tehnică, proba de urină fiind la fel de concludentă.

Claudia Pătrășcanu mărturisea că a fost amenințată cu moartea de membrii familiei fostului ei soț.

‘Am fost amenințată cu moartea și că o să pună Gabi Bădălău pe cineva să mă arunce în râpă. Această familie m-a amenințat, ba că îmi iau copiii, ba că mă omoară, mă împiedică să muncesc. Mi-a spus că plătește pe cineva să mă arunce într-o râpă”, a declarat recent solista, în emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV.

Claudia Pătrășcanu, despre amanta lui Gabi Bădălău

‘După ce am văzut toate cheltuielile făcute cu amantele lui, normal că am cerut și eu. Dar nu este vorba de 15.000 de euro, suma mincinoasă și fabuloasă, pe care soțul meu a zis-o! El a cheltuit 200.000 de euro cu amanta! Noi ne-am înțeles amândoi la mediere. M-a pus să mă interesez la Cambridge pentru copii și să găsesc o casă pentru copii. Când am găsit școala, casa, el s-a retras. Părinții lui nu au vrut!’, a tunat și fulgerat Claudia Pătrășcanu, la emisiunea ‘Xtra Night Show’.

citește și...