Ce ar schimba Teo Trandafir la ea. ”Dar mi-e frică de anestezia generală”

13.02.2021, 15:59
Ce ar schimba Teo Trandafir la ea. ”Dar mi-e frică de anestezia generală”
Ce ar schimba Teo Trandafir la ea. ”Dar mi-e frică de anestezia generală”

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a mărtuirisit ce ar schimba la ea din punct de vedere fizic.

Într-un interviu pentru clickpentrufemei.ro, Teo Trandafir a fost întrebată ce ar schimba la ea din punct de vedere fizic. ”Mi-aş pune gene, dar n-am răbdare să le demachiez într-un anumit fel şi să mă duc o dată pe lună la întreţinere. Mi-ar plăcea să-mi pun sâni, dar mi-e frică de anestezia generală, aşa că stau în banca mea. Mi-ar plăcea să port din nou tocuri, dar este imposibil deocamdată, din cauza unui accident domestic. Mi-ar plăcea să am cu 20 de ani mai puţin şi să fiu fără 30 de kilograme în plus”, a declarat prezentatoarea de televiziune.

Vedeta a mărturisit că trăiește cu temera de a nu acumula din nou kilograme în plus după ce a slăbit foarte mult. ”E o teamă care nu mă părăseşte niciodată, pentru că ştiu ce am trăit şi m-am obişnuit cu binele după opt ani. Aş face orice să nu revin la greutatea de dinainte. Spaima asta nu m-a părăsit niciodată”, a afirmat Teo Trandafir.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori

Vedeta de televiziune Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Teo Trandafir a fost măritată cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară cu Constantin Iosef. Teo Trandafir este mama unei fete, Maia, pe care a înfiat-o în urmă cu foarte mulți ani.

Teo Trandafir nu exclude posibilitatea de a se recăsători, însă doar civil, nu religios.

”M-am tot întrebat asta. Cred că aș aștepta să crească fii-mea suficient, să fie majoră ca să nu o fac de băcănie. Adică să facă 18 ani, să se ducă în treburile ei, la studiile ei în străinătate. Eu, aici, pot să fac diferite treburi. Nu m-aș căsători niciodată la altar, dar m-aș căsători doar dintr-un motiv. Împreună cu partenerul tu construiești o viață, îți faci o căsuță, îți faci o mașinuță, în egală măsură puneți efort în aceste mici realizări meschine, dacă se întâmplă ceva cu mine, ce face partenerul meu pentru că rudele mele vor veni să mă moștenească pe mine, iar el este nimeni în drum. Așa că dacă eu m-aș mărita, singurul motiv ar fi să-mi protejez partenerul care a muncit cot la cot cu mine în toată această perioadă, pentru că poate fi nedreptățit definitiv și eforturile lui din ultimii ani să fie zădărnicite de o chichiță legală. În momentul ăsta ar fi ridicol să ne imaginăm ca la 53 de ani îți pui pirostriile pe cap, eu una nu mă văd”, a spus Teo Trandafir la o emisiune de televiziune.

citește și...