Ce afacere vrea să-și deschidă fiul lui Marcel Toader. ”Am fost de acord”

19.02.2021, 13:55
Ce afacere vrea să-și deschidă fiul lui Marcel Toader. ”Am fost de acord”
Ce afacere vrea să-și deschidă fiul lui Marcel Toader. ”Am fost de acord”

Maximilian Toader, fiul regretatului om de afaceri Marcel Toader, a afirmat că vrea să-și deschidă o afacere.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Fiul său, Maximilian, a dezvăluit, la Antena Stars, că a strâns bani și că intenționează să-și deschidă o afacere. Este vorba despre o cafenea.

„Momentan strâng bani. Am primit ptopuneri să deschid o cafenea. Am fost de acord. Am pus cap la cap problemele și am vrea să deschidem. Am niște bani strânși din muncile pe care le-am făcut cu tatăl meu, mai am o pasiune să recondiționez mașini, mai câștig bani și de acolo, și vreau să vând un teren. Mă gândeam să fac cu tata o cafenea cu piscină. Era un spațiu foarte mare, piscina era înconjurată de mese, cu dușuri. A avut prima piscina privată din România”, a spus Maximilian Toader, citat de spynews.ro.  

Fiul lui Marcel Toader împlinește 24 de ani

Maximilian Toader își aniversează azi ziua de naștere. Acesta a împlinit 24 de ani și vrea să sărbătorească alături de familie.

„M-am gândit să sărbătoresc cu familia astăzi: mama, veri, mătuși, bunici, din partea mamei, că din partea tatălui sunt la Constanța. Încerc să ajung și acolo. Mâine va urma cu prieteni. Cadouri nu am primit deocamdată, dar telefonul a început să sune de la 00:00 de la iubita mea”, a declarat el.

Alături de Maximilian Toader va fi și iubita acestuia, cu care fiul lui Marcel Toader are o relație de doi ani. „Va fi și ea la petreceri. Îmi cunoaște familia. Suntem împreună de 2 ani. Doamne ferește, nu (n.r. despre însurătoare). Nu mă gândesc foarte mult în viitor, dar ne înțelegem bine. Nu aștept cadouri, doar să fie prietenii lângă mine. Cu prietenii vom merge la un grătar”, a mai spus el, potrivit sursei menționate anterior.

citește și...