Ce afacere și-a deschis fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. E în buricul Bucureștiului

17.01.2022, 14:37
Ce afacere și-a deschis fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. E în buricul Bucureștiului
Ce afacere și-a deschis fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. E în buricul Bucureștiului

Radu Ștefan Bănică, fiul cel mare al celebrului artist Ștefan Bănică Junior, și-a deschis propria afacere. Este vorba despre o c afenea care se află în centrul Bucureștiului. Radu Ștefan Bănică a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, câteva fotografii cu cafeneaua sa. ”Unul dintre visurile mele s-a împlinit”, a spus acesta.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere cu banii câștigați de el. În weekend, fiul lu Ștefan Bănică Junior a inaugurat o cafenea în centrul Bucureștiului, iar sora sa viteregă, Violeta, i-a fost alături, notează click.ro.

Ce afacere și-a deschis fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior. ”Sunt foarte fericit”

”Sunt foarte fericit sa va spun ca unul din visele mele s-a împlinit anul acesta. Va astept pe toti la @the.coffeehousero pentru o cafea buna, un brunch și, de ce nu, un pahar de prosecco”, a anunțat Radu Ștefan Bănică pe contul său de socializare.


Mesajul este însoțit și de câteva imagini de la cafeneaua respectivă.

Radu Ștefan Bănică, despre greutatea numelui pe care îl poartă

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior,este student la UNATC. Acesta a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre greutatea numelui de familie pe care îl poartă.

”Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora”, a declarat Radu Ștefan Bănică.


Întrebat despree relația cu ceilalți doi frați ai săi, Violeta și Alexandru, Radu Ștefan Bănică a răspuns: ”Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

 

 

citește și...