Ce afacere are dansatorul Emil Rengle. ”A stat doar o lună și jumătate deschisă”

07.12.2020, 11:42
Ce afacere are dansatorul Emil Rengle. ”A stat doar o lună și jumătate deschisă”
Ce afacere are dansatorul Emil Rengle. ”A stat doar o lună și jumătate deschisă”

Emil Rengle a explicat ce s-a întâmplat în această perioadă cu afacerea pe care și-a făcut-o anul ac esta.

Dansatorul Emil Rengle, câștigător al concursului ”Românii au talent”, de la Pro TV, a acordat un interviu pentru playtech.ro, în care a vorbit despre afacerea pe care și-a făcut-o anul acesta – o școală de dans în Oradea. Dansatorul a explicat cum a fost afectat de pandemia de coronavirus.

”Anul acesta mi-am deschis școala de dans la Oradea și, chiar dacă a stat doar o lună și jumătate deschisă la început, după care am fost nevoiți să închidem din cauza pandemiei, încă rezistăm. Am șase angajați plus patru colaboratori. E pentru prima dată în viața mea și mă bucur că pot fi alături astfel de alți oameni. Chiar dacă a fost un an greu, sunt fericit și recunoscător că în Oradea mi se desfășoară activitatea în continuare, oamenii sunt deschiși, am o echipă foarte bună. Toți sunt extrem de înțelegători și în ultima perioadă am primit numai acest gen de vibe, “Hai să ne ajutăm unii pe alții! Cum putem face să fie bine în perioada aceasta?””, a spus Emil Rengle pentru sursa citată.

Emil Rengle: ”2020 nu a fost un an ușor”

Dansatorul a mărturisit și cum a fost anul acesta pentru el.

”Cu siguranță, 2020 nu a fost un an ușor, însă nu pot spune neapărat că a fost un an compromis. A fost un an în care eu m-am redescoperit, în care am lansat prima mea piesă, “Benga”, feat. Cristina Pucean, și în care am reușit să pun cap la cap mai multe planuri și proiecte despre care probabil ați auzit deja sau veți auzi în următoarea perioadă. De curând, am lansat piesa ”Merry Tik Tok”, împreună cu Olivia Addams, o artistă extrem de talentată, am început să lucrez la o serie de vloguri, un maraton de 24 de vloguri lansate zilnic, începând din 1 decembrie. Și mă pregătesc pentru ”The Artist Awards””, a afirmat acesta.

”Chiar dacă anul acesta conceptul evenimentului vă fi unul de show tv, sunt nerăbdător să urc pe scenă alături de colegi, după mult timp în care ne-a lipsit teribil această experiență. În ceea ce privește restricțiile din toată această perioadă, sigur că sunt de acord cu ele, există pentru a ne proteja. Până la urmă, sănătatea contează cel mai mult, așa că fac și voi face totul pentru a avea grijă de mine și de toți cei din jurul meu”, a adăugat el.

citește și...