Ce a spus Victor Slav despre viața sa sentimentală. ”Fără dragoste nu se poate face nimic”

12.07.2021, 10:31
Ce a spus Victor Slav despre viața sa sentimentală. ”Fără dragoste nu se poate face nimic”
Ce a spus Victor Slav despre viața sa sentimentală. ”Fără dragoste nu se poate face nimic”
Victor Slav a fost întrebat despree viața sa sentimentală la o emisiune de televiziune. Prezentatorul TV a fost rețșinut în a dat prea multe detalii. De asemenea, Victor Slav a făcut declarații și despre viața sa din prezent, afirmând că este extrem de ocupat cu afacerea pe care și-a deschis-o de curând, astfel că nu prea îi stă gândul la vacanță.Invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, Victor Slav a vorbit despre vciața sa din prezent. Acesta a mărturisit că în prezent este extrem de ocupat cu afacerea sa, un restaurant pe care l-a deschis recent, astfel că nu și-a făcut planuri de vacanță.

“Nu prea pot să îmi fac planuri pentru că sunt înțepenit în business-ul meu de dimineață până seara. Îmi place ce fac, este un domeniu încercat în ultima perioadă, să sperăm că o să scăpăm”, a declarat el.

Ce a spus Victor Slav despre viața sa sentimentală. ”Cum stau eu, Doamne ajută pentru toată lumea”

Întrebat “cum stai cu dragostea?”, Victor Slav a dat de înțeles că este mai fericit ca niciodată, însă nu a oferit detalii despre femeia cu care se iubește de mai bine de un an.

“Doamne ajută. Cum stau eu, Doamne ajută pentru toată lumea. Dragostea este necesară în viața noastră, fără dragoste nu se poate face nimic, așa că o regăsim peste tot. Alături de copii, alături de persoana iubită, în noi, dragostea de sine este foarte importantă”, a spus acesta.

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu și are o fetiță

Bianca Drăgușanu a fost măritată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, Bianca Drăgușanu a explicat în ce relații este cu tatăl copilului ei. ”Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat vedeta.

”Pentru mine, Victor rămâne un om special. Așa a fost să fie ca noi doi să nu mai fim căsătoriți, însă eu nu am ce să îi reproșez din multe puncte de vedere. Relația noastră s-a bazat pe respect, în atari condiții, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urâte. Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare, sau vreun cuvânt, m-a iubit și m-a respectat. Altele au fost neînțelegerile noastre, dar ne-am despărțit prieteni, așa cum suntem și astăzi, mai spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...