Ce a spus Robert Turcescu despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu. ”E mai bine așa pentru toată lumea”

02.05.2022, 16:27
Ce a spus Robert Turcescu despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu. ”E mai bine așa pentru toată lumea”
Ce a spus Robert Turcescu despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu. ”E mai bine așa pentru toată lumea”

Jurnalistul Robert Turcescu, în vâstă de 46 de ani, a făcut numeroase declarații la emisiunea moderată de Denise Rifai la postul de televiziune Kanal D. Printre altele, acesta a vorbit și despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu celebra artistă Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani. ”E mai bine așa pentru toată lumea”, a spus acesta.

Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. În plan personal, Oana Sîrbu a fost căsătorită, în urmă cu ani, cu Virgil Popescu, cel care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează. Oana Sîrbu s-a căsătorit cu Virgil Popescu în data de 10 iunie 1989, când avea doar 21 de ani. Cei doi au divorțat în anul 1993.

În urmă cu ani, Oana Sârbu a trăit o poveste de dragoste cu jurrnalistul Robert Turcescu, care acum este căsătorit. Prezent la emisiunea ”40 de întrebări”, moderată de Denise Rifai la Kanal D, Robert Turcescu a fost întrebat despre relația pe care a avut-o cu îndrăgita artistă.

Ce a spus Robert Turcescu despre relația pe care a avut-o cu Oana Sîrbu. ”Din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sîrbu”

Toată lumea se aștepta ca cei doi să se căsătorească, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Acum, Robert Turcescu a dezvăluit dacă i-a refuzat sau nu Oana Sîrbu cererea în căsătorie.

„E un capitol din viața mea despre care, din respect pentru soția mea, nu vreau să dau foarte multe detalii și de asemenea și din respect pentru Oana Sîrbu. Cred că există părți în intimitatea oricărui individ care trebuie lăsate acolo unde sunt, uneori în uitare, alteori în rândul amintirilor plăcute sau mai puțin plăcute. E mai bine așa pentru toată lumea. Nu e un refuz. Ca să îți răspund la întrebare, nu cred că ne-am pus problema (n.r. de căsătorie), dar e un capitol închis din viața mea și e bine să rămână așa”, a spus Robert Turcescu despre relația de 10 ani pe care a avut-o cu Oana Sîrbu, notează kanald.ro.

citește și...