Ce a răspuns Andreea Marin când a fost întrebată câte kilograme are

02.08.2020, 10:13
Ce a răspuns Andreea Marin când a fost întrebată câte kilograme are
Ce a răspuns Andreea Marin când a fost întrebată câte kilograme are

Vedeta de televiziune Andreea Marin a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat pentru a fi într-o formă fizică foarte bună.

Andreea Marin este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care este foarte atentă la imaginea sa și care acordă o mare importanță îngrijirii și stilului de viață adoptat.

Fosta ”zână a Surprizelor” a fost întrebată câte kilograme are în prezent și a mărturisit că nu s-a mai urcat pe cântar înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus.

”Habar nu am, nu m-am mai cântărit probabil dinaintea acestei pandemii, eu mă ghidez după mărimea hainelor, mai degrabă. Și îmi vin toate, deci stau bine”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Vedeta de televiziune a precizat că nu își dorește să recurgă la intervenții estetice.

”Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a afirmat ea.

În ce constă dieta ei

Andreea Marin a explicat și ce alimente consumă și ce anume evită.

”N-aș putea să vă mint: am o viață efervescentă și nicio zi nu seamănă cu alta. Dar tocmai acesta este pericolul, să faci greșeli din punctul de vedere al nutriției, din lipsa de timp, din grabă și din cauza stresului. Tocmai de aceea, de câțiva ani, mi-am impus să respect măcar micul dejun și cina, aceasta din urmă să nu fie la o ora târzie. Ideal este, însă, atunci când mănânc și masa de prânz.

Mă bazez pe salate îmbogățite cu semințe și condimente cât mai variate, multe dintre condimentele pe care le folosesc sunt făcute acasă, din plantele din propria grădină, deshidratate, uscate, mărunțite. Cât mai puțin dulce sau făinoase, cât mai multe lichide, am renunțat la carne aproape de tot, mai gust foarte rar, când e o ocazie specială, în schimb mănânc pește și fructe de mare.

Îmi plac fructele, dar nu fac exces, unele conțin foarte mult zahăr. Prefer să mănânc atât cât pot, din propria grădină, pentru că roadele noastre nu sunt crescute folosind chimicale și știu sigur că mă bazez astfel pe fructe, legume și verdețuri sănătoase. Ceaiurile și compoturile fără zahăr e bine să devină prietenele noastre”, a detaliat aceasta.

citește și...