Ce a răspuns Andreea Berecleanu când a fost întrebată dacă fiica sa are planuri de căsătorie. Vedeta a fost categorică

12.01.2022, 14:05
Ce a răspuns Andreea Berecleanu când a fost întrebată dacă fiica sa are planuri de căsătorie. Vedeta a fost categorică
Ce a răspuns Andreea Berecleanu când a fost întrebată dacă fiica sa are planuri de căsătorie. Vedeta a fost categorică

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani,  a dat detalii despre cei doi copii pe care îi are din povestea de dcragoste pe care a trăit-o cu Andrei Zaharescu. Aceasta a spus care este relația pe care cu Eva și Petru. Andreea Berecleanu a fost foarte categorică când a fost întrebată dacă fiica sa se gândește la căsătorie.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoritți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu.

Andreea Berecleanu a dat detalii despre cei doi copii ai săi într-un interviu pe care l-a acordat playtech.ro. ”Ei sunt foarte atașați de noi, se descurcă foarte bine. Au parte și de libertatea lor, dar le face plăcere să stea cu noi, să vorbim, să discutăm, să dezbatem, să mâncăm împreună. Eva are 21 de ani, iar Petru are 16 și stă cu noi… Și Eva stă cu noi când nu e în Anglia”, a declarat vedeta.

Ce a răspuns Andreea Berecleanu când a fost întrebată dacă fiica sa are planuri de căsătorie. ”Exclus”

Întrebată dacă fiica sa, Eva, se gândește să se căsătorească, Andreea Berecleanu a răspuns scurt: ”Exclus. Nu are timp”.

Vedeta TV a spus cu ce se ocupă Eva în Anglia: ”Acum se întoarce din nou la facultate în Anglia, ea e la design, e foarte fericită cu alegerea făcută. Asta a vrut, pe partea de artă, nu fashion, pe partea de artă – artă, visual design. Oricât de talentați ar fi, copiii nu știu încotro să se îndrepte în clasa a XII-a. Ea, pentru că a făcut ultimii ani de liceu la Londra, a fost la artă, a știut deja de acum 4 ani ce va urma, drumul a fost corect”.

Despre Petru, fiul ei, prezentatoarea a detaliat: ”El probabil pe zona de bussiness, dar încă e devreme. Sigur nu în televiziune sau medicină. Măcar direcția o știm, probabil că în zona de ASE. El deocamdată vrea să rămână în țară, dar vedem, ei se mai schimbă la vârsta asta”.

 

 

citește și...