Ce a răspuns Alexandru Papadopol când a fost întrebat dacă s-a îmbogățit din telenovele. ”Câștigam mult mai bine decât…”

02.08.2020, 13:58
Ce a răspuns Alexandru Papadopol când a fost întrebat dacă s-a îmbogățit din telenovele. ”Câștigam mult mai bine decât...”
Ce a răspuns Alexandru Papadopol când a fost întrebat dacă s-a îmbogățit din telenovele. ”Câștigam mult mai bine decât...”

Actorul Alexandru Papadopol a vorbit despre perioada în care juca în telenovele care s-au bucurat de mare succes la public.

Alexandru Papadopol, în vârstă de 45 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți actori din țara noastră. Acesta a jucat în numeroase telenovele difuzate de postul de televiziune Pro TV, care au avut mare succes la public.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru life.ro, Alexandru Papadopol a fost întrebat dacă s-a îmbogățit din telenovele.

”Câștigam mult mai bine decât un actor angajat la stat”, a fost răspunsul actorului.

”Avantajul cel mai mare a fost că am lucrat cu nume foarte importante, oameni pe care i-am cunoscut destul de bine și cu care am lucrat mult. Asta dacă vrei un avantaj real, palpabil. Apoi au urmat avantaje precum popularitatea, banii, faima din vremurile respective”, a mai spus actorul.


”Știam multe cazuri de actori care și la 40 de ani trăgeau mâța de coadă”

Alexandru Papadopol a vorbit și despre cariera sa și despre cum i-au schimbat viața telenovelele românești de la Pri TV.

”Dacă ne referim la perioada aceea, eu nu eram legat de un post anume de televiziune, ci eram destul de legat de studiourile de la Buftea care produceau seriale de televiziune pentru Pro. După ce am terminat facultatea aveam premii, jucasem în filme, eram considerat un student printre cei mai buni și cu toate acestea nimeni nu a marșat pe asta. M-am dus la un director de teatru și țin minte că mi-a zis că ar fi bine să mă dau bine pe lângă regizorul X – că poate te ia într-o figurație și ușor, ușor te apropii de teatrul nostru. Nici măcar nu a spus: „Uite, faci și tu figurație un an, doi și după aceea te angajăm în teatru”.

Am intrat într-o realitate pe care eu nu o percepeam, nu o înțelegeam și nici măcar nu o intuiam. Eu nu eram pregătit pentru așa ceva, motiv pentru care mi-am spus că orice ofertă aș primi trebuie să-i dau curs deoarece, în primul rând, asta voiam să fac și voiam să încep să trăiesc din meseria asta, să nu o mai lălăi la nesfârșit. Știam multe cazuri de actori care și la 40 de ani trăgeau mâța de coadă, stăteau pe banii părinților sau trăgeau de o bere pe la masă și nu voiam să ajung așa. Așa că am acceptat prima ofertă”, a explicat el.

A divorțat de Ioana Ginghină

Alexandru Papadopol a fost căsătorit cu actrița Ioana Ginghină. La o emisiune de televiziune,  Ioana Ginghină a scos la iveală amănunte pe care nu le-a mai spus până acum despre fostul său soț, Alexandru Papadopol. Vedeta a dezvăluit cum și-a dat seama că fostul ei partener de viață, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, avea o relație cu actrița Adriana Titieni, fosta soție a actorului Adrian Titieni.  În pozele pe care le posta pe Facebook, Adriana Titieni purta hainele lui Alexandru Papadopol.

citește și...