Ce a putut să spună Iulia Vântur despre un eventual proiect cu Salman Khan. ”Mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau”

22.09.2021, 16:45
Ce a putut să spună Iulia Vântur despre un eventual proiect cu Salman Khan. ”Mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau”
Ce a putut să spună Iulia Vântur despre un eventual proiect cu Salman Khan. ”Mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau”

Iulia Vântur, în vârstă de 41 de ani a comentat pe marginea posibilității de a avea un proiect împreună cu iubitul ei, starul bollywoodian Salman Khan, cu care are o relație sentimentală de mai mulți ani. ”Mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau” , a explicat fosta prezentatoare de televiziune în cadrul unui interviu.

Vedeta de televiziune Iulia Vântur este stabilită de câțiva ani în India, țara de origine a iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan. În India, Iulia Vântur a reușit să își facă o carieră în showbiz. În ceea ce privește viața sa sentimentală și relația cu Salman Khan, Iulia Vântur este extrem de discretă.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Iulia Vântur a vorbit despre posibilitatea de a avea un proiect profesional alături de cel care îi este iubit.

Ce a putut să spună Iulia Vântur despre un eventual proiect cu Salman Khan. ”Poate nu-mi doresc să jucăm împreună”

Întrebată dacă până acum i s-a oferit un proiect în care să apară alături de Salman Khan, Iulia Vântur a răspuns: ”Ba da, mi s-a oferit, dar ideea e că nu vreau… poate nu-mi doresc să jucăm împreună…”.

Vedeta a adăugat că chiar dacă fanii și-ar dori acest lucru, este important și ce vrea ea: ”Da, dar mai este și după cum îmi doresc eu”.

Iulia Vântur a vorbit și despre proiectele pe care le are în India. ”Da, chiar dacă în ultima vreme am fost aici, în țară, în România, dar merg să continui filmările în India. Urmează să fie lansat un film la care am lucrat, dar care mai așteaptă până când cinematografele se vor deschide. Și am început o altă filmare, un alt proiect care îmi e foarte drag mie. Este vorba de un concept al meu, pe care urmează să-l terminăm”, a declarat ea.

Ce sfaturi a primit Iulia Vântur de la Salman Khan

 

Într-un interviu recent, Iulia Vântur a fost întrebată dacă a primit sfaturi de la Salman Khan în ceea ce privește succesul la Bollywood. ”Da, să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a spus ea. Despre colaborarea profesională cu Salman Khan, ea a afirmat: ”Suntem pe același vibe creativ”.

”Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim”, a mai declarat Iulia Vântur.

citește și...