Ce a putut să spună Cătălin Botezatu despre Giulia Nahmany. Reacția vedetei: ”Sincer, sunt mirată”

01.04.2021, 15:15
Ce a putut să spună Cătălin Botezatu despre Giulia Nahmany. Reacția vedetei: ”Sincer, sunt mirată”
Ce a putut să spună Cătălin Botezatu despre Giulia Nahmany. Reacția vedetei: ”Sincer, sunt mirată”

Cătălin Botezatu a criticat-o pe Giulia Nahmany. Reacția acesteia nu a întârziat să apară.

La emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Cătălin Botezatu a comentat despre o ținutăp purtată de Giulia Nahmany, fostă concurentă la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. Designerul nu a avut cuvinte de laudă la adresa acesteia.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.r. reality show-ul ”Ferma”)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce, dragă… E mare, e grasă, e imensă!”, a declarat Cătălin Botezatu la „Teo Show”, potrivit revistei Viva.

Giulia Nahmany a reacționat după declarațiile făcute de Cătălin Botezatu

După declarațiile făcute de Cătălin Botrezatu, Giulia Nahmany a reacționat.

„Eu cred că aceste cuvinte nu mă reprezintă și sincer sunt mirată de Cătălin că ar folosi aceste asemenea expresii să mă reprezinte pe mine. Evident că nu fiecare fotografie ne avantajează, iar eu am ales să nu editez fotografiile pe care le expun pe canalele mele de socializare, deși aș putea să folosesc metode și aplicații. Știu că sunt mai multe persoane care le folosesc, dar eu am ales să nu pentru că încerc să fiu cât se poate de autentică”, a declarat Giulia Nahmany pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Ceea ce mă surprinde la partea cu Cătălin este că îl cunosc de foarte mult timp, știe ce înseamnă și a fost în preajma femeilor și aș fi așteptat de la el mai multă înțelegere pentru că noi, femeile, trecem prin multe faze ale vieții. Eu nu am spus că a fi vegan este egal cu a fi slab, este o înțelegere complet greșită. Eu țin foarte mult la Cătălin și nu doresc să îmi schimb părerea despre el. Dacă el a ales să vorbească așa de mine, e alegerea lui!”, adăugat aceasta.

citește și...