Ce a pățit What’s Up după ce și-a agresat iubita! Artistul a fost audiat 3 ore la Poliție

10.12.2019, 10:10
Ce a pățit What’s Up după ce și-a agresat iubita! Artistul a fost audiat 3 ore la Poliție
Ce a pățit What’s Up după ce și-a agresat iubita! 

What’s Up, pe numele real Marius Marian Ivancea, a fost dus luni seară, 9 decembrie, la Secţia 17 de Poliţie din Capitală. Solistul a ajuns în cătușe după ce iubita lui, Alice Badea, l-a reclamat că este violent. La secție au mers de urgență și părinții artistului.

Ce a pățit What’s Up după ce și-a agresat iubita!

După ce a fost audiat în jur de 3 ore la secție, What’s Up a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Se pare că iubita acestuia nu a depus plângere, însă cercetările în acest caz sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Conform Cancan.ro, împotriva artistului s-a dispus măsura controlului judiciar, fiind deschis un dosar penal pentru ultraj. La ieșirea de la Parchet, What’s Up era de mână cu iubita pe care o agresase cu câteva ore în urmă și a preferat să nu mai facă nicio declarație.

Trebuie menționant că insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani.

“La data de 09 decembrie a.c., în jurul orelor 18:30, secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au declarat reprezentanți ai Poliției după ce What`s Up a fost dus la Secția 17 de Poliție.

citește și...