Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru serialul ”Clanul”. ”Am iesit la un moment dat din restaurantul în care filmam cu gândul ca măcar să fiu afară dacă vomit”

03.12.2022, 11:55
Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru serialul ”Clanul”. ”Am iesit la un moment dat din restaurantul în care filmam cu gândul ca măcar să fiu afară dacă vomit”
Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru serialul ”Clanul”

Cântăeața Theo Rose a povestit, pe contul său de pe o rețea de socializare,  prrn ce întâmplare a trecut la filmările pentru serialul ”Clanul”, în care joacă ș care este difuzat de postul de televiziune Pro TV. ”Am iesit la un moment dat din restaurantul în care filmam cu gândul ca măcar să fiu afară dacă vomit”, a detaliat artista.

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar. Theo Rose este însărcinată cu primul copil.

Theo Rose este jurat, alături de Smiley, la concursul ”Vocea Române”, dar joacă și în seialul ”Clanul”, de la postul de televiziune Pro TV. În urmă cu câteva zile, Theo Rose a avut parte de o întâmplare inedită la filmările pentru serialul respectiv. Aceasta a povestit, în mediiul online, ce s-a întâmplat.

Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru serialul ”Clanul”.  ”Mi-era așa rău și în acelasi timp primisem o lecție de fericire necondiționată”

”Filmam ieri pentru @clanulserial si ma simteam foarte rau. Am iesit la un moment dat din restaurantul in care filmam cu gandul ca macar sa fiu afara daca vomit. Pana la baie faceam mai mult.  La usa, baiatul din poza cerea tuturor celor care lucreaza la serial sa semneze pe bluza fosforescenta pe care o tine in mana. Fiind pe cale sa vars oriunde in fata ochilor si cautand un loc retras cu aer, l-am rugat sa astepte sa ma intorc.  Intr-un final i-am semnat bluza si i-am ascultat povestea. Venise de la Cluj special pentru asta. Sa intalneasca actorii serialului si oamenii care lucreaza la proiect. Mi-a spus ca e mare fan si ca nu l-a interesat ca a trebuit sa isi amaneteze telefonul ca sa-si cumpere bilet de drum spre Bucuresti.  A inceput sa planga si a zis: ,, Nu pot sa cred ca l-am prins si pe Tătuțu’ sa-mi semneze. Eu rad si plang odata cu voi. Nu va imaginati ce inseamna asta pentru mine. Poate credeti ca sunt nebun, dar eu sunt fericit. A venit Mosu’ mai repede la mine. Lasa, telefonul il iau inapoi. Muncesc si il scot in cateva zile. Multumesc!””, a povestit Theo Rose pe contul său de socializare.

”A plecat fara sa ceara nimic.  Va zic si de ce sunt proasta. Mi-era asa rau si in acelasi timp primisem o lectie de fericire neconditionata ca nu mi-a trecut prin minte nici macar o secunda sa-i platesc eu drumul sau sa-i dau niste bani, sa aiba la el.  Pe de alta parte, am inteles lectia. El n-a avut nevoie decat de semnatura mea banala. Dar a dat la schimb o lectie pretioasa. Sunt oameni care au nevoie de atat de putin ca sa fie fericiti.  “… ca acelora este Împaratia cerurilor” De Craciun vreau doar sa fiu la fel de fericita ca el. Sa nu ma mai poata supara nimic. Sa vad lumea frumoasa, sa ascund de ochii mei intentiile rele si sa impart in jurul meu doar bunatate si bucurie. Asa va doresc si voua🫶🏽”, a încheiat artista.

citește și...