Ce a pățit Mihai Petre într-o vacanță. ”Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”

15.04.2021, 16:35
Ce a pățit Mihai Petre într-o vacanță. ”Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”
Ce a pățit Mihai Petre într-o vacanță. ”Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”

Coregraful Mihai Petre a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în timpul unei vacanțe.

Mihai Petre a povestit, la o emisiune de televiziune, prin ce experiență neplăcută a trecut în urmă cu ani, în timpul unei vacanțe în Polonia, țara de origine a soției sale. Elwira Petre. Coregraful a rămas fără telefon, acte și bani. „Am pățit-o farte rău. Nu vreau să-mi aduc aminte. (…) Eram într-o vacanță în Polonia și mi-am uitat telefonul la toaletă, pe chestia aia de hârtie igienică. Am plecat liniștit, cum se duce omul… aveam și un portofel de travel și când m-am întors nu mai era, eu deja eram la poartă… Nu mai aveam nici tichetul de parcare, nici pașaport, nici carduri, nici nimic”, a spus acesta, citat de spynews.ro.

„M-am dus: ”Bună ziua, poliția unde este la dumneavoastră aici?”. M-a luat poliția, m-au scos, am ajuns pe la Ambasada României din Varșovia. (…) Au dispărut cu totul. La un moment dat, țin minte că voiam să-mi cumpăr o apă și m-am dus și mi-am dat seama că nu-mi pot cumpăra o apă, ceea ce-i destul de ciudat…”, a adăugat Mihai Petre.

Elwira și Mihai Petre au împreună două fetițe

 

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ilinca. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi.

”Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre la emisiunea ”Chefi la cuțite”, potrivit a1.ro.

„În 2001 am înființat școala noastră, până atunci cred că am fost la o groază de concursuri. Cred că cel mai important concurs era Cupa Mondială de Latino, am fost prima echipă din România care a intrat în World Ranking. Sună a clișeu, dar dansul chiar e viața mea. Eu prin dans l-am cunoscut pe soțul meu”, a mai spus ea.

citește și...