Ce a pățit Lili Sandu. ”Am mai multe motive de frustrare ca oricând”

08.12.2020, 09:18
Ce a pățit Lili Sandu. ”Am mai multe motive de frustrare ca oricând”

Lili Sandu a trecut printr-o experiență mai puțin plăcută, despre care a povestit în mediul online.

Lili Sandu a rămas fără pozele și filmările pe care le avea în telefonul mobil. Vedeta a explicat, pe contul ei de socializare, ce s-a întâmplat.

”Pentru ca e #luni. Pentru ca iPhone-ul meu a cerut un reset și au fost șterse toate pozele, inclusiv filmări cu bebe pe care nu le mai am. Pentru ca deh, nu mi-am făcut back up. Pentru ca in viața uneori plătești greșeli cu lucruri care îți sunt atât de dragi. Pentru ca am pierdut cel mai emoționant filmuleț la care am lucrat in ultima luna, ca o surpriza pe care voiam sa o postez in curând. Pentru ca mi-e teama sa ajung in sala și mi-e tare dor. Pentru ca pandemie. Pentru ca astăzi am mai multe motive de frustrare ca oricând, dar un zâmbet in colțul gurii de al lui TJ face ca nimic altceva sa nu mai fie important”, a notat Lili Sandu în mediul online.

Lili Sandu și-a botezat băiețelul în luna noiembrie

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a acestui an, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Evenimentul a fost unul restrâns, având în vedere măsurile impuse din cauza pandemiei de coronavirus. La biserică au fost prezenți doar câțiva invitați. Toți cei prezenți au purtat mască de protecție și au respectat regulile impuse. Nașii de botez al micuțului Thomas Jay au fost chiar medicul care a ajutat la venirea lui pe lume și soția acestuia.

„Câtă emoție și câtă bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți. O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

”08.11.2020 ☀️ Ziua în care l-am botezat pe fiul nostru, Thomas Jay Cristian.Mulțumim părinților spirituali, Carmen și Andreas, pentru că ne-au fost aproape, fizic și sufletește, părinților noștri pentru iubirea necondiționată și sprijinul de-a lungul anilor, rudelor și prietenilor care s-au gândit la noi în acest moment minunat.Sperăm să ne revedem cât mai curând cu toții ?”, a fost mesajul transmis de Silviu Țolul după creștinarea lui Thomas Jay.

 

citește și...