Ce a pățit Cristina Șișcanu pe vremea când lucra la ”Acces Direct”. ”M-am speriat și am rupt-o la fugă”

24.03.2021, 16:49
Ce a pățit Cristina Șișcanu pe vremea când lucra la ”Acces Direct”. ”M-am speriat și am rupt-o la fugă”
Ce a pățit Cristina Șișcanu pe vremea când lucra la ”Acces Direct”. ”M-am speriat și am rupt-o la fugă”

Cristina Șișcanu a vorbit despre o experiență deloc plăcută prin care a trecut pe vremea când era reporter la emisiunea ”Acces Direct”.

Cristina Șișcanu a mers în anul 2009 să facă un reportaj bucătarii celebrei Madonna, care a venit să concerteze în România la acea vreme. Jurnalista a trecut printr-o experiență neplăcută din cauza bucătarilor divei internaționale.”Eu mi-amintesc că am trecut printr-un moment de teamă pe vremea când eram reporter. Am luat o cameră ascunsă şi am mers să fac un reportaj cu bucătarii Madonnei, la vizita Madonnei în România. Am mers la Parcul Izvor, acolo unde se făceau pregătirile pentru concert şi unde fusese instalată şi bucătăria pentru Madonna. Se spunea că artista mănâncă doar anumite lucruri şi a venit cu bucătarii ei. Apropo, tot la Acces Direct lucram pe vremea aceea. Cu camera ascunsă, am reuşit să intru în discuţie cu bucătarii, a fost foarte tare pentru că la început au fost foarte drăguţi, au început să-mi povestească ce meniu îi pregătesc Madonnei pentru ziua respectivă. Îi pregăteau homar, mi-au adus şi mie un homar. Eu eram însoţită de un coleg de la Acces Direct, tot un reporter, dar şi el era foarte fricos”, a povestit Cristina Șișcanu pentru okmagazine.ro.

Cristina Șișcanu a dezvăluit că ulterior, bucătarii Madonnei  au început să-i facă avansuri, iar colegului ei să-i ceară substanțe interzise. ”Au fost foarte drăguţi, dar apoi au început să se poarte destul de urât, colegului meu i-au cerut droguri, iar mie au început să-mi facă diverse avansuri. În acel moment m-am speriat şi am rupt-o la fugă, aveam maşina parcată destul de departe, am alergat de mama focului. Bucătarii nu a venit după noi, dar pe moment ne-a fost frică, pentru că deveniseră destul de insistenţi. Când i-au cerut colegului meu ”droguri şi bere” şi mie au început să-mi facă avansuri, atunci chiar mi s-a făcut teamă”, a mai spus vedeta.

Povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu a început la ”Acces Direct”

Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu. Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Invitată recent la emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la postul de televiziune Antena Stars, Cristina Șișcanu și-a amintit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Mădălin Ionescu.

„La Acces Direct a început povestea noastră de iubire. Nici nu mai știu, de 10, 11 ani. Aici m-am cunoscut cu Mădălin, aici ne-am îndrăgostit. El prezenta emisiune. În primul moment când l-am văzut, eram angajată ca reporter, țin minte exact cu ce era îmbrăcat și el la fel. E posibil să fi fost dragoste la prima vedere. Am simțit un fior. 90% dintre persoane nu ne-au dat șanse, că va fi doar un foc de paie și că se termina în scurt timp. Lucrurile au arătat că nu e așa. Nu am făcut nimic pentru dragoste, mi s-a dat pur și simplu. Așa am devenit un cuplu”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, potrivit spynews.ro.

citește și...