Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj. ”Am avut nevoie de 15 minute să mă prind și am plecat”

08.11.2020, 16:04
Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj. ”Am avut nevoie de 15 minute să mă prind și am plecat”
Ce a pățit Cheloo la un salon de masaj. ”Am avut nevoie de 15 minute să mă prind și am plecat”

Cheloo a povestit ce i s-a întâmplat atunci când a mers la un salon de masaj.

Cheloo a mărturisit, în cadrul emisiunii “iUmor”, de la postul de televiziune Antena 1, că și-a dorit să meargă într-un salon de masaj erotic, însă, dintr-o greșeală, a ajuns într-un salon cu masaje de relaxare, relatează wowbiz.ro. Acesta a afirmat că a avut nevoie de 15 m,inute pentru a-și da seama unde nimerise de fapt, după care a plecat.

”Am fost la masaj și tipa a început să mă ungă pe spate cu chestii. Era masaj de ăla, aromoterapie. Eu credeam că era altfel de masaj, dar am greșit locul. Și, când am văzut că mă unge pe spate, am întrebat-o: Asta-i tot? Altceva, nu?. Atunci m-am convins ce fel de masaj era, că nu era din ăla de care voiam. Am avut nevoie de 15 minute să mă prind și am plecat”, a povestit artistul, conform sursei mai sus-menționate.

Cine este Cheloo

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, este rapper român, unul din membrii formației române de hip-hop Paraziții. În luna martie a acestui an, artistul a împlinit 42 de ani.

A lansat primul său album, Sindromul Tourette, în 2003, album premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vândute.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, declara Cheloo într-un interviu.

Ce venituri a avut Cheloo anul trecut

Potrivit bilanțului depus anual la Ministerul Finanțelor, Cheloo ar fi avut încasări de 200.000 de euro anul trecut.

Astfel, Cheloo ar fi avut un venit lunar de 16.600 euro.

O mare parte din bani ar proveni, conform playtech.ro, din salariul primit de la Antena 1, în calitate de jurat al show-ului ”iUmor”, de la Antena 1, unde este coleg cu binecunoscuta cântăreață Delia și cu actorul Mihai Bendeac.

citește și...