Ce a pățit Catinca Roman cu un medic de pe Salvare. ”Mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”

12.02.2022, 15:00
Ce a pățit Catinca Roman cu un medic de pe Salvare. ”Mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”
De ce s-a certat Catinca Roman cu un medic de pe Salvare. ”Mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”

Catinca Roman, fata cea mare a Mioarei Roman, a avut probleme cu ambulanța după ce fiica sa, Calina, nu s-a simțt foarte bine. Tânăra a avut nevoie de îngrijri medicale, însă Catinca Roman a explicat că Salvarea a ajuns după foarte multe ore. Catinca Roman a explicat și ce comportament a avut medicul de pe Salvare.

Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Fata Catincăi Roman s-a confruntat cu probele de sănătate de curând, mama sa fiind nevoită să sune la Salvare. Vedeta a explicat, la Antena Stars, că fiica sa are probleme din cauza colecistulu. Catinca Roman a sunat la Salvare, însă aceasta a sosit foarte târziu, după multe ore, astfel că vedeta s-a ocupat singură de fiica sa. În momentul în care ambulanța a sosit, medicul a avut o reacție neașteptată.

„Calina suferă de colecist, e ereditar, că și eu am avut aceste probleme. În momentul în care i se declanșează criza de colecist face și atacuri de panică. (…) Este vorba de vezica biliară, are stare de vomă, adică vomită de zece ori când o apucă criza, nu poate să bea nici apă. Au fost destul de dese crizele în ultima perioadă”, a declarat Catinca Roman, notează spynews.ro.

Ce a pățit Catinca Roman cu un medic de pe Salvare. ”Pe la 4-5 după-amiaza, văzând că nu vine, m-am descurcat și am administrat tratament Calinei”

”Am chemat ambulanța. Știu care este situația în acest moment, dar eram pregătită să aștept. (…) Fiind sâmbătă, am zis să încerc să chem și eu Salvarea. Am sunat pe la unu și mi-au zis că o să dureze. (…) Pe la 4-5 după-amiaza, văzând că nu vine, m-am descurcat și am administrat tratament Calinei. În principiu, chemasem Salvarea ca s-o hidrateze, să-i pună o perfuzie, pentru că nu poate să bea apă și nu poate să înghită nici măcar o pastilă. Trebuie totul intravenos”, a povestit Catinca Roman.

Vedeta a explicat ce reacție a avut medicul de pe Salvare în momentul în care a auns acasă la vedetă: ”A început să se simtă mai bine, moment în care m-am gândit, ca un cetățean responsabil, să sun și să anulez salvarea, pentruc că, cu siguranță sunt cazuri mult mai grave. Am sunat și centralista mi-a spus că mă pune în așteptare și am stat pe linia de așteptare aproape o oră. (…) Am închis telefonul, ce era să fac. A venit salvarea la ora 9 și jumătate seara, dar asta nu a fost o problemă, problema a fost că doamna doctor de pe salvare a făcut o întreagă tragedie că am chemat-o. Am încercat să-i explic frumos, imposibil de discutat, mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”.

 

citește și...