Ce a făcut Traian Băsescu după ce a aflat că fiica lui a fost condamnată la închisoare. Gestul fostului președinte al României

06.03.2021, 15:54
Ce a făcut Traian Băsescu după ce a aflat că fiica lui a fost condamnată la închisoare. Gestul fostului președinte al României
Ce a făcut Traian Băsescu după ce a aflat că fiica lui a fost condamnată la închisoare. Gestul fostului președinte

Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, a fost condamnată la cinci ani de închisoare, în dosarul privind finanțarea ilegală a campaniei electorale din 2009 a tatălui său. După aflarea veștii, Traian Băsecu se pare că a avut nevoie de medicamente. 

Vestea că Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare nu a picat prea bine familiei fostului președinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu, afectat de condamnarea fiicei sale

Conform informațiilor furnizate de Impact.ro, Elena Băsescu a fost trimisă de tatăl ei la farmacie. Mezina familiei a mers glonț să cumpere mai multe medicamente și s-a întors de urgență la vila tatălui său, semn că situația nu e prea roz.

Elena Udrea a fost condamnată și ea la 8 ani de închisoare în același dosar cu Ioana Băsescu, dar decizia nu este definitivă. După ce a aflat sentința, Elena Udrea a subliniat că vrea să-și crească fetița în vârstă de doi ani în libertate.

“Cred că sunt singurul caz în care cineva s-a întors de bunăvoie, dacă aş fi vrut să nu mă întorc, nu mă întorceam de acum doi ani. Am venit pentru că mi-am dorit să mă întorc şi vă amintesc că plecarea mea s-a datorat unei decizii abuzive a instanţei, nu a confirmat-o doar Curtea Constituţională, ieri a confirmat-o avocatul general de la Curtea Europeană de Justiţie.

S-a confirmat că decizia pentru care eu am fost condamnată în Gala Bute, pentru care eu am plecat din ţară, a fost o decizie ilegală. Deci despre cazul plecării mele în Costa Rica cred că nu ar fi momentul să discutăm. Cu toate acestea, eu m-am întors de bunăvoie din Costa Rica şi nu cred că se pune problema ca în acest moment să fie vreun risc ca eu să plec undeva, câtă vreme mi-am asumat să vin să trăiesc în România”, a afirmat Elena Udrea, la sosirea la Curtea de Apel Bucureşti, potrivit News.ro

citește și...