Ce a făcut Ioana Băsescu când a aflat că a primit 5 ani de închisoare. Fiica lui Traian Băsescu e în stare de șoc

03.03.2021, 12:16
Ce a făcut Ioana Băsescu când a aflat că a primit 5 ani de închisoare. Fiica lui Traian Băsescu e în stare de șoc
Ce a făcut Ioana Băsescu când a aflat că a primit 5 ani de închisoare. Fiica lui Traian Băsescu e în stare de șoc

Ioana Băsescu nu-și poate reveni din șoc după ce a aflat că magistrații au condamnat-o la de 5 ani de închisoare cu executare. Sentința nu este una definitivă, ci poate fi atacată cu apel. 

Familia Băsescu trece prin momente cumplite! Fiica cea mare a lui Traian Băsescu a fost condamnată la 5 ani de închisoare în dosarul finanțării campaniei electorale din anul 2009.

Alături de ea a fost condamnată și Elena Udrea, fostul ministru al Turismului. Blonda a primit 8 ani de închisoare cu executare!

Ioana Băsescu, dărâmată de veste

Conform Impact.ro, Ioana Băsescu se aștepta să scape de aceste acuzații și să fie achitată. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat, iar vestea că a fost condamnată la 5 ani de închisoare a picat ca un trăsnet pentru fiica lui Băsescu.

Ioana Băsescu este în stare de șoc și plânge non-stop. Singura cu care a vrut să vorbească a fost doar sora ei, Elena Băsescu.

”Este în stare de șoc, nu-i vine să creadă. Era convinsă 100% că va fi achitată. Nici nu i-a trecut prin cap că va primi condamnare cu executare și mai ales cinci ani. Era convinsă că tot acest calvar se termină astăzi. De fapt, de abia a început.

Numai sora ei ( n.r: Elena, mezina familiei Băsescu) a vorbit cu Ioana, atât. Acum a plecat împreună cu soțul ei (n.r: avocatul Radu Pricop) să se întâlnească mai întâi cu avocații, apoi cu tatăl său”, au precizat surse din apropierea Ioanei Băsescu pentru sursa citată mai sus.

Elena Udrea, reacție halucinantă după condamnare

Elena Udrea a avut o reacție halucinantă după ce a aflat că a fost condamnată la 8 ani de închisoare cu executare. Fostul ministru al Turismului a fost condamnată în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din 2009.

”Pentru mine a fost un șoc. M-am întors în țară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiție și că poți să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Din acest punct de vedere sunt liniștită. Am adus toate probele care se puteau aduce că acuzațiile procurorilor erau rupte de realitate.

În 2009 când procurorii spun că am instigat niște colegi de partid să meargă să caute finanțare, nu exista fapta de luare de mită pentru altul. Această faptă a devenit incriminată în 2014. Deși procuroarea recunoaște totuși mă condamnă pentru că spune ea eram parte a unor tratate care incriminau fapta mea. O blestem pe judecătoare să simtă ce simte copilul meu”, a declarat ea la Antena3.

citește și...