Ce a făcut Theo Rose cu banii câștigați. ”Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap”

15.08.2022, 16:44
Ce a făcut Theo Rose cu banii câștigați. ”Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap”
Ce a făcut Theo Rose cu Bani câștigați

Cântăreața Theo Rose a explicat ce a făcut cu banii pe care i-a câștigat de-a lungul anilor. ”Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap”, a spus artista. Vedeta a vorbit și despre unele contracte de imagine pe care le-a refuzat de-a lungul timpului și a explicat și care a fost motivul pentru care a făcut acest lucru.

Theo Rose este o cunoscută artistă din industria muzicală din România. În plan personal, Theo Rose și nepotul lui Nea Mărin, Alex Leonte, au format un cuplu de mai bine de patru ani. În prezent, Theo Rose trăiește o poveste de dragoste cu Anghel Damian, cel care a avut o relație de mulți ani cu Lia Bugnar.

Theo Rose a mărturisit, pentru revista Viva, ce a făcut cu banii pe care i-a căștigat de-a lungul anilor.

Ce a făcut Theo Rose cu banii câștigați. ”Banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”

”Strâng banii pe care îi câștig și voi vedea ce o să fac cu ei. Îmi doresc o casă acum. Mi-am luat o mașină între timp și am fost și într-o vacanță. Nu sunt nici fixată să țin toți banii la ciorap, pentru că banii sunt făcuți să fie cheltuiți, dar sunt chibzuită”, a mărturisit Theo Rose.

Cântăreața a dezvăluit că a refuzat contracte de imagine: ”Da! Dacă am simțit că un contract mă forța să mint, cumva, refuzam. Ca să îți dau un exemplu, o să îți vorbesc despre produse folosite pentru creșterea sprâncenelor. Eu am sprâncenele dese de când eram copil, ba chiar am mai tăiat din ele între timp, pentru că era prea mult. Nu am cum să promovez un produs dedicat creșterii sprâncenelor și să le spun oamenilor că sprâncenele mele arată așa datorită acelui produs. Pentru că nu e corect!”.

Cum a fost viața lui Theo Rose înainte de a deveni celebră

Theo Rose a dezvăluit că a avut perioade, în trecut, când s-a lovit de neajunsuri. Artista a explicat că, în timpul facultății s-a descurcat greu cu banii.

„Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță. Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”, a spus Theo Rose la emisiunea ”Vorbește lumea, de la Pro TV.

citește și...