Ce a făcut Mihai Morar cu hainele sale. ”Am scăpat de un munte din trecut”

05.10.2020, 13:28
Ce a făcut Mihai Morar cu hainele sale. ”Am scăpat de un munte din trecut”
Ce a făcut Mihai Morar cu hainele sale. ”Am scăpat de un munte din trecut”

Fostul moderator de televiziune Mihai Morar a renunțat la multe dintre hainele pe care le purta când apărea pe micile ecrane.

Mihai Morar a decis că este timpul să renunțe la mare parte dintre ținutele pe care le purta până de curând, pe vremea când apăărea zi de zi la televizor.

”Azi, toată ziua, asta am făcut. Am scăpat de un munte de trecut. “Masivul” din spatele meu e format din toate “căutările” mele vestimentare din ultimii 15 ani, din cei 13 ani de emisiuni zilnice la TV și din cea mai stresantă întrebare a acestei vieți: “eu cu ce mă îmbrac în seara asta la TV?”. Și, era să uit, din cele 15 kilograme în plus pe care le purtam sub hainele astea până acum câțiva ani.  Un “Everest” din ce-am purtat și nu mai port. Un “Mont Blanc” format din ce-am fost ca să fiu ce sunt azi.

Azi, când, 8 zile din 7, ies din casă în tricou alb sau negru, mi-e foarte clar că nu o să mai port niciodată nimic din lanțul muntos din spatele meu. Așa că, am ales să le dăruiesc întru folosul celor care le vor găsi rostul. Am ce pune pe mine mâine dimineață. Cu ochii închiși și tot nimeresc un tricou alb.

M-am simțit un pic de Marie Kondo azi făcând ordine în mine. Avea femeia dreptate: când îți faci ordine în lucruri, îți pui ordine și în trecut. Iar casa în care trăiești trebuie să îi aparțină persoanei care ești azi, nu omului care ai fost în trecut”, le-a mărturisit fostul prezentator TV celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Mihai Morar este căsătorit și are trei copii

Binecunoscutul om de radio și televiziune Mihai Morar este tată de gemene, Mara și Cezara.  Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, în iulie 2019, când soția lui a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Roua.

Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de 13 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci.

“Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul”, a declarat Mihai Morar despre relația cu soția sa, Gabriela.

 

citește și...