Ce a făcut Maria Dragomiroiu după scandalul imens cu Elena Merișoreanu! Decizia radicală a solistei

17.04.2021, 10:00
Ce a făcut Maria Dragomiroiu după scandalul imens cu Elena Merișoreanu! Decizia radicală a solistei
Ce a făcut Maria Dragomiroiu după scandalul imens cu Elena Merișoreanu! Decizia radicală a solistei

După scandalul imens cu Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu a decis să plece din România, împreună cu soțul său, impresarul Bebe Mihu. Solista de muzică populară a plecat în America, acolo unde va sta timp de o lună în turneu.

Cele două artiste s-au certat, după ce Maria Dragomiroiu a afirmat despre Elena Merișoreanu că este ‘mincinoasă, invidioasă și răutacioasă’. În schimb, Elena Merișoreanu i-a bătut obrazul solistei, după ce aceasta s-a plâns că are o pensie mică de doar 1.200 de lei.

Maria Dragomiroiu a plecat în turneu în SUA

„Maria Dragomiroiu este o solistă cunoscută, este plină de bani! Ea nu a fost angajată decât puțin timp, prin tinerețe, undeva la Scornicești, cum să aibă pensie?! Să zică merci că are și atât (n.r. 1200 lei). Dar să vii tu să te vaiți că ai pensie mică, când tu îți arăți ce bogății ai pe acasă. Vile, terenuri vândute, o casă la Vâlcea. Nu e suficient că faci reclamă Farmacia Inimii?! Păi ea se vaită de bani?! Nu-l are pe Dumnezeu în sufletul ei. Să-i fie rușine!”, a spus Elena Merișoreanu pentru Click!

Cea care i-a luat apărarea Mariei Dragomiroiu a fost Saveta Bogdan, care acum este revoltată că solista a plecat în SUA fără să o anunțe.

Saveta Bogdan, revoltată pe Maria Dragomiroiu

”Maria se află încă de sâmbăta trecută în America, în Florida, unde a venit împreună cu soțul ei, Bebe Mihu. Și-au luat toate măsurile de protecție, poartă măști, Maria s-a vaccinat, în România, dar și Gigi Gheorghiu i-a urmat exemplul, la un centru medical din New York”, au declarat apropiații familiei pentru Impact.

”Nu știam că Maria este plecată. A plecat cu soțul ei, care îi este și impresar, au o familie înstărită, nu m-au chemat, nu m-au sunat și pe mine. Dar voi pleca și eu prin luna iulie, în America, la fata mea, o să stau câteva luni”, a spus și Saveta Bogdan.

citește și...