Ce a făcut Liliana Ștefan cu puțin timp înainte ca Dan Bittman să anunțe despărțirea lor

23.12.2020, 20:16
Ce a făcut Liliana Ștefan cu puțin timp înainte ca Dan Bittman să anunțe despărțirea lor
Ce a făcut Liliana Ștefan cu puțin timp înainte ca Dan Bittman să anunțe despărțirea lor

Dan Bittman a făcut dezvăluiri-bombă în emisiunea lui Denise Rifai în ediția de marți, 22 decembrie, a emisiunii de la Kanal D

Artistul de la Holograf a dezvăluit că este separat de mai bine de patru ani de textiera Liliana Ștefan, femeia care i-a dăruit 3 băieți. Cei doi nu au fost căsătoriți niciodată. 

‘Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat.

Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns’, a spus Dan Bittman în emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’.

A recunoscut că este vinovat pentru separare

Solistul a mărturisit că niciodată nu s-a pus problema căsătoriei cu Liliana Ștefan, pentru că s-au înțeles foarte bine așa. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani).

Dan Bittman a recunoscut că poartă întreaga vină pentru despărțirea de femeia pe care a iubit-o cel mai mult.

‘De căsătorit nu ne-am propus niciodată, chiar din primul moment. Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Important era ca relația noastră să meargă într-o direcție comună. Care direcție comună? Un copil, și l-am făcut pe primul, pe al doilea, pe al treilea, am sădit un copac, am făcut casele. Cu ea am avut un scop în viața asta, ea mi-a dat scopul. Ea a fost femeia din spate, femeia puternică din spatele unui bărbat cam slab. Ea a fost cea pentru care s-a întâmplat tot ce s-a întâmplat’, a mai adăugat interpretul.

Ce mesaj a scris Liliana Ștefan

Cu doar câteva ore înainte ca Dan Bittman să anunțe despărțirea lor, Liliana Ștefan a scris un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook.

“Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Dar înainte de asta cred că ați observat că nu prea postez decât atunci când am ceva de spus ce mie mi se pare că ar fi interesant pentru voi. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme.

Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea’, a scris Liliana Ștefan.

 

citește și...