Ce a făcut Florin Salam după ce Costeluş de la Clejani a amenințat că-i omoară familia

21.12.2022, 13:08
Ce a făcut Florin Salam după ce Costeluş de la Clejani a amenințat că-i omoară familia
Ce a făcut Florin Salam după ce Costeluş de la Clejani a amenințat că-i omoară familia

Scandalul dintre Florin Salam şi Costeluş de la Clejani a escaladat! După ce interlopul i-a amenințat familia manelistului și i-a spus cuvinte dure fiicei artistului, Betty Salam, Florin Salam a luat măsuri. Acesta a anunțat public că își va proteja familia și că nu va lăsa pe nimeni să-i strice sărbătorile. 

Tensiunile dintre Florin Salam şi Costeluş de la Clejani au explodat! Totul a pornit de la jignirile pe care Costeluș de la Clejani le-a făcut pe Tik-Tok la adresa fiicei solistului, Betty Salam. Se pare că bărbatul a înjurat și chiar amenințat, așa că Betty a fost nevoită să iasă de pe platformă.

Ce a făcut Florin Salam după ce Costeluş de la Clejani a amenințat că-i omoară familia

Mai mult de atât, Costeluş de la Clejani l-a amenințat pe Florin Salam că îi omoară familia şi transmite live pe reţelele sociale. În urma acestor amenințări, manelistul a depus plângere la Poliţie.

Despre Costeluş de la Clejani se știe că este interlop și că are 22 de ani de închisoare la activ.

„La data de 20 decembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că a primit amenințări din partea unui bărbat, prin intermediul unei rețele de socializare. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au transmis pentru Gândul reprezentanții Poliției Capitalei.

Costeluș a șters ulterior videoclipul, însă au rămas replicile lui Florin Salam, într-o serie de live-uri pe TikTok, în care îl avertizează pe interlop să-i lase în pace familia. După ce artistul a mers la Poliție, Costeluș a șters ulterior videoclipul de pe Tik-Tok.

Manelistul și-a cerut scuze fanilor

În plus, Florin Salam şi-a prezentat fanilor scuze pentru faptul că fiica lui a intrat în dialog cu un „şmecheraş”.

„Am intrat să-mi cer scuze că fata mea a intrat pe TikTok şi s-a ajuns la situaţia asta. Numai eu ştiu în inima mea ce e…. Oricât mi-ai fi tu de duşman, când e vorba de copilul tău, zic sărut mâna şi după aia te înjur pe tine. Tu trebuie să mă înjuri pe mine, nu pe copiii mei.

Nu am nimic cu nimeni, am încheiat, eu nu pot vorbi urât. Îmi pare rău doar de ce a făcut fata mea, uită câteodată cine e ta-su. Mă iertaţi, mă iertaţi, mă iertaţi. Să vă trăiască copiii la toţi, să fie sănătoşi. Iertaţi-mă şi pe mine în contul fetei mele, că a greşit că a intrat pe Tik-Tok”, a spus Florin Salam, într-o primă intervenţie pe Tik-Tok.

citește și...