Ce a făcut Cosmina Păsărin în timpul pandemiei. ”Am stat închisă în casă vreo 60 de zile”

24.06.2021, 17:08
Ce a făcut Cosmina Păsărin în timpul pandemiei. ”Am stat închisă în casă vreo 60 de zile”
Ce a făcut Cosmina Păsărin în timpul pandemiei. ”Am stat închisă în casă vreo 60 de zile”

Cosmina Păsărin a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a povestit ce a făcut pe durata pandemiei de coronavirus. Bruneta a explicat că nu a ieșit din casă timp de 60 de zile. De asemenea, Cosmina Păsărin a afirmat că i-a prins foarte bine perioada respectivă și și-a dat seama cât de mult îi place să fie singură.

Cosmina Păsărin a afirmat că în timpul pandemiei și-a dat seama cât de mult îi place să fie singură.

Ce a făcut Cosmina Păsărin în timpul pandemiei. ”A fost un exercițiu bun”

“Am observat că îmi place cam mult să stau singură. În perioada de izolare am stat închisă în casă vreo 60 de zile. Și am supraviețuit. A fost un exercițiu bun”, a spus Cosmina Păsărin.

“A fost o perioadă mai ciudată, dar trebuie să recunosc că nu a fost una dintre cele mai rele perioade din viața mea. Poate par așa o persoană mai ciudată că spun astfel de lucruri, dar mie chiar mi-a prins bine. Sunt bune și pauzele. Ne mai reîncărcăm, ne mai gândim și la alte lucruri nu doar la muncă, nu doar la lucrurile pe care trebuie să le facem tot timpul. Ne mai relaxăm, ne mai odihnim. Chiar n-a fost o perioadă rea. Am avut și perioade mai rele din nefericire. Însă mă bucur evident că am reînceput acum activitatea”, a adăugat ea.

Cosmina Păsărin, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Cosmina Păsărin a voirbit și despre cea mai grea perioadă din viața sa, când și-a pierdut tatăl.

“Cu siguranță cel mai greu moment din viața mea a fost atunci când tatăl meu a murit. Aveam doar 16 ani. (…) Am alte gânduri despre respectiva perioadă acum pentru că au trecut mulți ani. Dar când ai acel reper negativ, când vin perioade un pic mai grele parcă le suporți altfel. (…) După 30 de ani mi-am mai pierdut din optimism, înainte aveam tot timpul energie, eram cu zâmbetul pe buze, eram de neoprit”, a spus ea.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...