Ce a făcut amanta lui Ciprian Marica cu doar 2 săptămâni în urmă, înainte de a fi demascată de propriul soț

29.04.2020, 22:11

În vara lui 2019, Ciprian Marica a fost prins în flagrant cu Ana Muntean, nora fostului boss al Transgaz.

Cei doi se aflau împreună la un hotel de lux din Cluj-Napoca, când au fost surprinși chiar de soțul tinerei, Florin Muntean. Bărbatul și-a filmat atunci soția infidelă, însă video-ul cu pricina a fost dat publicității abia acum.

Ciprian Marica și Florin Muntean se cunoșteau de ceva timp și erau prieteni la cataramă.

‘De la tine mă așteptam mai puțin decât de la ea, Cipriane!’, i-a spus soţul înşelat lui Ciprian Marica.

Telenovela a avut, însă, un final fericit, pentru că soțul înșelat a decis să îi mai dea o șansă mamei copiilor săi și nu a divorțat. Așadar, Florin și Ana Muntean formează în continure un cuplu și se pare că sunt mai fericiți ca niciodată.

Înainte de a fi dată în vileag că și-a înșelat soțul, Ana Muntean a apărut în emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, pozând în femeie sexy și familistă convinsă.

Amanta lui Ciprian Marica a avut o intervenție telefonică la matinalul de la Antena 1, în cadrul concursului ‘Cea mai sexy mamică!’

În urmă cu două săptămâni, roșcata le arăta tuturor cum își petrece timpul în autoizolare: ‘Am doi băieți energici, plus soțul. Fac din pasiune sport. Pe perioada carantinei mi-am propus să încerc să inspir mămicile de acasă. Postez pe Instagram exercițiile pe care le pun în practică’. 

Dani Oțil a făcut chiar și o glumă ‘nevinovată’ la adresa Anei. Prezentatorul tv a fost curios de ce tipa care a făcut probele de sunet și imagine cu Ana înainte de a intra în direct la emisiune i-a spus că este o soție recunoscătoare.

Dani Oțil: ‘Nu a vrut să îmi zică. Ce ai făcut, Ana?’

Ana Muntean: ‘Eu știu. Mi-a spus că este foarte bună calitatea imaginii, iar eu i-am spus că îi mulțumesc soțului că mi-a cumpărat un telefon nou. Ea a replicat că sunt o soție recunoscătoare’. 

Dani Oțil: ‘Bravo, soțul!’ O să mă urască soțul că nu o să îți dea decât mămici add pe Instagram’. 

După dezvăluirile făcute de cotidianul Ziar de Cluj, Ana Muntean și-a dezactivat conturile de pe rețelele de socializare.

citește și...