Ce a dezvăluit Elena Merișoreanu despre Ion Dolănescu. ”Singura cu care nu a avut o relație eram eu”

03.02.2022, 14:43
Ce a dezvăluit Elena Merișoreanu despre Ion Dolănescu. ”Singura cu care nu a avut o relație eram eu”
Ce a dezvăluit Elena Merișoreanu despre Ion Dolănescu. ”Singura cu care nu a avut o relație eram eu”

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu, și-a amintit de regretatul ei coleg de breaslă, renumitul artist Ion Dolănescu. Aceasta a afirmat că Ion Dolănescu a fost extrem de cuceritor și a avut lipici la femei. ”Singura cu care nu a avut o relație eram eu”, a declarat Elena Merișoreanu la postul de televiziune Antena Stars.

De-a lungul anilor, s-a zvonit că între Elena Merișoreanu și regretatul artist Ion Dolănescu ar fi fost mai mult decât o relație de prietenie. Ion Dolănescu a încetat din viață în data de 19 martie 2009.

La Antena Stars, cântăreața de muzică populară a lămurit lucrurle în acest sens.

Ce a dezvăluit Elena Merișoreanu despre Ion Dolănescu. ”Era frumos rău, dar nu a fost cazul cu mine”

“Singura cu care Dolănescu nu a avut o relatie eram eu. Serios îți zic. Era frumos rau, dar nu a fost cazul cu mine. Noi am avut o relatie de prietenie, atât. Ce vremuri erau pe atunci. Nu o sa mai existe așa ceva”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit spynews.ro.


”N-am regrete și nu vreau sa-i mai cer nimic lui Dumnezeu. Am o căsnicie de 48 de ani! Am tot ce vreau, poate mai mult decât am cerut”, a adăugat artista.

Elena Merișoreanu a avut probleme în mariaj

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Artista a avut probleme din cuplu, explicând că partenerul ei de viață a plecat cu o colegă de-a ei.

„Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine… O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: ”Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa”. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia interpreta de muzică populară într-un interviu.

citește și...