Ce a dezvăluit Andreea Berecleanu despre copiii săi. ”Le-am spus să fie lună atunci când ne întoarcem”

03.01.2022, 16:19
Ce a dezvăluit Andreea Berecleanu despre copiii săi. ”Le-am spus să fie lună atunci când ne întoarcem”
Ce a dezvăluit Andreea Berecleanu despre copiii săi. ”Le-am spus să fie lună atunci când ne întoarcem”

Vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre cei doi copii ai săi într-o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. Aceasta a povestit că Eva și Petru au rămas acasă, în timp ce ea și partenerul său de viață au fost plecați în Franța de Revelion. ”Le-am spus să fie lună atunci când ne întoarcem”, a povestit prezentatoarea de știri.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Cei doi, care sunt căsătoritți din anul 2016,  îi au ca nași de cununie pe Ileana și Cătălin Badiu.

De Revelion, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la postul de televiziune Prima TV a fost plecată cu partenerul său de viață în Franța. Copiii vedetei au rămas acasă și au petrecut de Anul Nou alături de prieteni lor.

Ce a dezvăluit Andreea Berecleanu despre copiii săi.  ”Ea îl acceptă pe el în anturajul ei și nici ea nu se plictisește în anturajul lui”

Într-o postare pe care a făcut-o pe o rețea de socializare, Andreea Berecleanu a vorbit despre cei doi copiii ai si, dezvăluind cum se înțeleg aceștia.

”I-am lasat acasa, au facut Revelionul cu prietenii lor, incep scoala maine, dar suntem intr-o legatura permanenta, noi fiind plecati in Franta. Sunt mari, se organizeaza singuri acasa, Eva ii gateste, el spala vasele, le-am spus sa fie “luna” atunci cand ne intoarcem. Joaca Activity si Dixit, se uita la filme, se intalnesc cu prietenii lor apropiati si petrec timp impreuna.

Intre Eva si Petru e o diferenta de 4 ani, acum insa parca diferenta aceasta incepe sa se micsoreze. Ea il accepta pe el in anturajul ei si nici ea nu se plictiseste in anturajul lui. In plus, aproape zilnic, isi viziteaza bunica si strabunica. Voi, dragi parinti ca si noi, cum traiti adolescenta copiilor vostri, mai ales cand plecati in vacanta fara ei?”, a precizat vedeta TV.

citește și...