Ce a declarat Zanni despre părinții săi. ”E paralelă cu realitatea”

26.07.2021, 13:05
Ce a declarat Zanni despre părinții săi. ”E paralelă cu realitatea”
Ce a declarat Zanni despre părinții săi. ”E paralelă cu realitatea”

Zanni, cel care a câștigat show-ul ”Survivor Româna”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune kanal D, a făcut declarații legate de părinții săi. Acesta a vorbit despre mama sa, pe care a cunoscut-o, dar și despre tatăl său, pe care  artistul nu l-a cunoscut. Zanni a scos la iveală amănunte dureroase despre familia sa.

Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor. Zanni a fost component al echipei Faimoșilor încă de la începutul competiției din Republica Dominicană.

Zanni a fost prezent zilele acestea în platoul emisiunii ”Teo Show”, moderată de Teo Trandafir la Kanal D, unde a vorbit despre părinții săi.

Ce a declarat Zanni despre părinții săi. ”Pe tata nu il cunosc, as vrea sa-l vad, sa vad daca seman cu el”

Zanni a crescut la casa de copii, fără a primi dragoste din partea părinților săi. Zanni a vorbit despre părinții săi. pe mama sa a cunoscut-o, dar pe tatăl său nu.

”Mi-ar placea sa cunosc multa lume, dar nu neaparat sa vad ce e in sufletul lor, sa vad asa cum sunt ei ca oameni. Mi-ar placea sa cunosc oameni publice din Romania, dar nu vreau sa spun asta. Mi-ar placea sa ii cunosc si pe ai mei, sa vad cu cine seman. Pe mama am vazut-o de cateva ori, nu am nicio treaba cu ea. M-a vizitat de cateva ori, dar simteam ca nu am ce sa vorbesc cu ea. E paralela cu realitatea. Am aflat niste chestii, ca e victima din Revolutie, ca a fost ranita. Mi-a adus la 14 ani niste ghetute de copil de 5 ani. Nu o judec. Cand o sa fiu mai mare, cand o sa fiu stabil, poate o sa o caut sa o ajut eu pe ea, dar deocamdata nu. Pe tata nu il cunosc, as vrea sa-l vad, sa vad daca seman cu el”, a declarat Zanni, citat de wowbiz.ro.

citește și...