Teo Trandafir împlinește 52 de ani. ”În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări”

02.06.2020, 14:05
Teo Trandafir împlinește 52 de ani. ”În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări”
Teo Trandafir împlinește 52 de ani. ”În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări”

Marți, 2 iunie 2020, binecunoscuta prezentatoare de televiziune Teo Trandafir împlinește 52 de ani.

Zi specială în viața vedetei de televiziune Teo Trandafir, care astăzi împlionește 52 de ani. Vedeta a măturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, că nu are niciun plan special pentru ziua sa de naștere. Va petrece alături de fiica ei, Maia.

”De la o vârstă încolo, ziua de naștere nu mai este cine știe ce amuzament… Nu am un plan anume. Voi vedea ce se va întâmpla. Dar sigur Maia va fi unul dintre invitații principali!”, a declarat Teo Trandafir.


”Nu sunt genul care să tânjească după o seară la club”

Întrebată despre schimbările care au apărut în viața sa odată cu măsurile impuse de pandemia de coronavirus din România, Teo Trandafir a declarat:

”În viața mea nu s-au întâmplat mari schimbări. Învârtindu-mă în jurul vârstei de 50 de ani, nu sunt genul care să tânjească după o seară la club.

Și înainte de pandemie ieșeam la cumpărături o singură dată pe săptămână, mergeam la muncă de luni până vineri, veneam acasă la Maia și petreceam și înainte foarte mult timp împreună.

Singura deosebire este că acum copilul nu mai pleacă la școală, ci face școală online de acasă. În afară de inconvenientul completării celebrei declarații, nu a fost o mare diferență”.

Ce face Maia cu hainele vedetei

Teo Trandafir și fiica ei adoptată, Maia, au aceleași gusturi vestimentare. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit, recent, că fiica sa adolescentă obișnuiește să îi ia din haine.

„Nu prea ne consultăm (n.r. la haine) pentru că știu exact ce îi place și ce nu îi place. Suntem exact la fel, ne este foarte simplu fiindcă avem gusturi identice, purtăm aceleași haine. Culmea este că ea acum, crescând, poate să le ia pe ale mele, lucru care nu e întotdeauna foarte comod.

Se întâmplă adesea să nu găsesc o geacă, să o caut disperată și să aflu că este Maia ieșită cu ea. Noroc că încă mai am bocancii, doar că și bocancii sunt la fel”, a explicat Teo Trandafir.

citește și...