Ce a avut tot timpul în bagaj Alex Abagiu la ”Asia Express”. Așa se ferea de microbi

28.03.2020, 14:54
Ce a avut tot timpul în bagaj Alex Abagiu la ”Asia Express”. Așa se ferea de microbi
Ce a avut tot timpul în bagaj Alex Abagiu la ”Asia Express”. Așa se ferea de microbi

Pe durata participării sale la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, Alex Abagiu a avut cu el o față de pernă care să-l protejeze de microbi.

Make-up Stilistul Alex Abagiu acordă o mare importantă îngrijiii și protecției sale. Pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”, acesta a avut cu el o față de pernă care să-l protejeze de microbi.

De altfel, încă înainte de a pleca în Filipine acesta a vorbit despre fața de măsuile de protecție pe care avea să și le ia.


”O să fie super interesant mai ales că pentru mine, lipsa de mâncare sau lipsa de somn sunt factorul de stres numărul unu. Când nu sunt mâncat așa cum trebuie sau nedormit, am reacții pe care nu știu cât de tare vă doriți să le vedeți. Cred că va fi neașteptat chiar și pentru noi. O să fim uimiți de ce ne așteaptă.

Am nevoie de crema de față cu care sunt obișnuit, sunt alergic la pernele de hotel, călătoresc cu perna. Am întotdeauna o față de pernă în bagaj, indiferent ce ar fi și cum ar fi dacă nu îmi iau perna. Am primit mai nou o față de pernă cu fir de argint care este special gândită ca să nu iei eczeme și boli pe față, așa că pe aia o voi căra ca să fiu sigur. Vreau să știu că există un scut protector între mine și paiele sau bălegarul pe care urmează să dorm”, a spus Alexandru Abagiu înainte de a pleca în aventura în Asia, potrivit wowbiz.ro.


Alex Abagiu a renunțat să mai folosească pena după participarea omului de afaceri Irinel Columbeanu la ”Asia Express”. Alex i-a i-a împrumutat-o acestuia, după car nu a mai dormit pe ea.

citește și...