Ce a ajuns să îi interzică Andreea Bălan noului ei iubit. Tiberiu Argint nu are voie să facă asta

16.11.2020, 13:36
Ce a ajuns să îi interzică Andreea Bălan noului ei iubit. Tiberiu Argint nu are voie să facă asta
Ce a ajuns să îi interzică Andreea Bălan noului ei iubit. Tiberiu Argint nu are voie să facă asta

De luni bune, Andreea Bălan se iubește cu fratele prezentatoarei tv, Sonia Trifan, de la TVR1.

Vedeta a fost surprinsă vara trecută în compania lui Tiberiu Argint, în Vama Veche, extrem de îndrăgostită și fericită.

Deși se află în plin proces de divorț cu actorul George Burcea, artista iubește din nou. Cu toate acestea, Andreea Bălan vrea să fie precaută în noua relație, așa că a decis să nu se afișeze cu bărbatul pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, discretă cu viața personală

În ultima perioadă, solista a fost surprinsă tot mai des în compania lui Tiberiu Argint, ba chiar au fost plecați în vacanțe împreună, dar pe conturile lor de socializare nici urmă de vreo fotografie.

Andreea Bălan își ține la curent fanii cu viața sa personală, postând zilnic filmulețe și imagini cu activitatea sa zilnică și cu micuțele sale, dar ezită să îl arate pe Tiberiu Argint.

În urmă cu ceva timp, interpreta mărturisea că a învățat o lecție după mariajul eșuat cu George Burcea. Drept urmare, ea a ales să își țină departe viața sentimentală de ochii curioșilor. Mai mult de atât, Andreea Bălan i-ar fi interzis lui Tiberiu Argint să publice imagini cu ea pe rețelele de socializare.

‘Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se aşează. Toată perioada cu separarea, cu divorţul a trecut, a trecut aproape un an de zile de atunci. Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important sa ai sustinere, un sprijin’, a declarat Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro.

George Burcea, despre certurile cu Andreea Bălan

Într-un interviu pentru OK! Magazine, George Burcea a vorbit cu sinceritate despre consumul de droguri și a detaliat cum a ajuns să fie prins de poliție sub influența stupefiantelor interzise.

La finalul lunii februarie, actorul a fost prins drogat la volan, iar polițiștii l-au sancționat aspru pe fostul soț al vedetei. Autoritățile au confirmat că George Burcea consumase cocaină. La vremea respectivă, s-a aflat că Andreea Bălan a fost cea care a pus Poliția pe urmele lui.

George Burcea a mai mărturisit că niciodată nu a fost violent cât timp a format un cuplu cu Andreea Bălan.

‘Nu am fost niciodată violent, dar ea a chemat poliţia pentru a putea avea în procesul de custodie un avantaj. O doamnă, Mădălina, prietenă bună cu Andreea, a sfătuit-o să facă aceste lucruri. Şi nu vorbesc de pe surse, pot demonstra asta. Comportamentul meu era generat de ceea ce se întâmpla între noi, nu de substanţe consumate, lipsit de acasă şi alte bălării care au apărut în presă’, a mai spus fostul concurent de la ‘Ferma’.

citește și...