Cazul sopranei Maria Nicoară: rudele ei au fost audiate! Ce a declarat sora femeii

21.05.2020, 14:00
Cazul sopranei Maria Nicoară: rudele ei au fost audiate! Ce a declarat sora femeii
Cazul sopranei Maria Nicoară: rudele ei au fost audiate!

Cazul sopranei Maria Nicoară rămâne învăluit în mister! Artista de la Opera Română din Iași se află în continuare în stare gravă la spital, iar familia ei se roagă pentru o minune.

Aceasta este în comă de gradul 4, după ce ar fi suferit un accident casnic în vila din comuna Aroneanu. Polițiștii încearcă acum să afle dacă totul a fost doar un accident nefericit sau dacă Maria Nicoară a fost împinsă pe scări.

Rudele femeii au fost deja audiate de anchetatori și au povestit tot ce știau despre mariajul Mariei Nicoară cu soțul ei, pianistul Codrin Nicoară.

Rudele Mariei Nicoară au fost audiate de anchetatori

Sora Mariei Macsim Nicoară, Elena Hereș, a făcut dezvăluiri șocante despre relația pe care aceasta o avea cu soțul ei.

‘Cred că doar Dumnezeu știe ce a fost în casa lor… Nu pot să vă răspund. Nu vreau să fac niciun comentariu până nu se face bine sora mea și până nu se termină ancheta la Poliție. Noi, membrii familiei, vă rugăm să ne respectați decizia de a rămâne discreți. Prioritară este viața surorii mele’, a declarat Elena Hereș, conform bzi.ro. 

Întrebată cum se înțelegea cu cumnatu său, femeia a mărturisit că a vorbit doar de câteva ori cu el. 

‘L-am întrebat de ce a sunat la Ambulanță după 8 ore, am vrut să înțeleg și eu de ce s-a întâmplat așa. Mi-a răspuns că a greșit. Cred că atunci când este vorba de viața sau mai degrabă de moartea unei persoane, nu există loc de asemenea greșeli’, a mai completat Elena Hereș.

Sora crede că aceasta va supraviețui

Elena Hereș este încrezătoare și susține că sora ei va reuși să lupte pentru a scăpa cu viață.

‘A fost o luptătoare și credem că va lupta foarte bine și acum. Suntem convinși că și din această luptă va ieșit învingătoare. Avem încredere foarte mare în medicii care se ocupă de sora mea. Sora mea era un om foarte discret, își dorea foarte mult să-i facă pe ceilalți fericiți prin modul ei de a fi și prin talentul pe care îl are. A fost o luptătoare și credem că va lupta foarte bine și acum. Suntem convinși că și din această luptă va ieșit învingătoare.

Deși este o persoană cunoscută, nu a vrut niciodată să iasă în evidență. Este un om foarte bun, cu un suflet minunat. Acum, a reușit să facă un lucru important pentru noi toți cei care îi suntem apropiați: ne-a unit pe toți la un loc și ne rugăm cu toții pentru sănătatea ei. Are mulți prieteni. Suntem cu toții optimiști și credem că se va ridica’, a mai precizat sora sopranei Mariei Nicoară.

citește și...