Cazul Caracal se complică: ce urme a reușit să șteargă fosta soție lui Gheorghe Dincă! Elena Dincă nu a avut telefonul ascultat

22.02.2020, 14:39
Cazul Caracal se complică: ce urme a reușit să șteargă fosta soție lui Gheorghe Dincă! Elena Dincă nu a avut telefonul ascultat
Cazul Caracal se complică: ce urme a reușit să șteargă soția lui Gheorghe Dincă!

Cazul Caracal se complică pe zi ce trece tot mai mult! Din ultimele informații din rechizitoriul lui Gheorghe Dincă, fosta soția a criminalului din Caracal nu a avut telefonul ascultat de oamenii legii, drept urmare, Elena Dincă a reușit să șteargă mai multe numere importante.

Cazul Caracal se complică: ce urme a reușit să șteargă soția lui Gheorghe Dincă!

Avocatul Tonel Pop a făcut o serie de dezvăluiri șocante. Se pare că membrii familiei lui Dincă au declarat autorităților că și-au pierdut cartelele telefonice, însă realitatea ar fi alta.

‘Familia primeşte mesaje prin mai multe surse, la vorbitor, prin mesageri. Sunt mulţi oameni care duc vorba. Ştiu cam ce se poate face şi cum funcţionează un penitenciar. La audierile familiei lui Dincă, eu am ştiu că mai are câteva cartele şi le-am cerut. Am spus că vreau telefoanele acestor indivizi , să arate numerele cu care au vorbit între ei. Dincă avea în telefoanele lui numerele nevestei’, a spus Tonel Pop, la România Tv.

În plus, Gheorghe Dincă le-ar fi dat mai multe directive membrilor familiei. Criminalul Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu a fost mutat în penitenciarul de maximă siguranță din Craiova, dar continuă să țină legătura cu familia sa prin intermediul avocatului său. Dincă ar fi trimis din pușcărie mai multe mesaje codate fostei soții și copiilor.

Fosta soție va fi audiată de DIICOT, într-unul dintre dosarele din cazul Caracal. Elena Dincă este vizată într-un dosar pentru trafic de persoane, conform România TV. Mai mult de atât, ea va fi audiată de față cu Gheorghe Dincă. Ultima dată când Elena Dincă a oferit detalii oamenilor legii a fost în august 2019.

‘De la data de 24.04.2019 am avut o relaţie foarte bună (normală) cu soţul meu până la data de 23.05.2019, când soţul meu a uitat că a spart o damigeană cu vin din beci cu o zi înainte dând vina pe mine şi reproşându-mi acest lucru, moment în care mi-a şi aplicat o palmă în zona feţei. A doua zi, respectiv 24.05.2019, soţul meu şi-a amintit că el spărsese damigeana cu vin, cerându-şi scuze’, declara aceasta.

citește și...