Familia Alexandrei Măceșanu, reacție dură după respingerea strămutării dosarului lui Gheorghe Dincă

18.02.2020, 17:13
Familia Alexandrei Măceșanu, reacție dură după respingerea strămutării dosarului lui Gheorghe Dincă
Familia Alexandrei Măceșanu, reacție dură

După ce magistrații au respins, azi, cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal, familia Alexandrei Măceșanu a avut o reacție dură. 

Curtea de Apel Craiova a respins solicitarea de strămutare ca nefondată și i-a obligat pe Ion și Tudorița Măceșanu să plătească cheltuielile judiciare, în valoare de 50 de lei. Decizia magistraților este definitivă. 

Familia Alexandrei Măceșanu, reacție dură

Familia Alexandrei este foarte revoltată de hotărarea dată azi, iar unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat că va depune plângere la CSM privind modul în care s-a judecat cererea de strămutare a judecării cauzei. 

„Ne abținem de la comentarii și supoziții ce ar fi putut stă la baza acestei hotărâri însă o considerăm vădit nedreaptă și în calitate de persoană împuternicită notarial de către familie, voi depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat solicitarea de strămutare a judecării cauzei. Pentru moment, comunicăm doar suprinderea și nemulțumirea față de această decizie luată în ciuda multiplelor elemente vădite de posibilitate a influențării procesului la Tribunalul Olt reliefate atât de familie cât și de mass media în ultimele luni”, a transmis Cumpănașu. 

 

citește și...