Caz șocant! Alec Baldwin se teme că va fi omorât din cauza lui Donald Trump: detalii incredibile despre drama actorului

20.08.2022, 18:48

Controversa în jurul lui Alec Baldwin și a ceea ce s-a întâmplat pe platoul de filmare al peliculei ‘Rust’ continuă. Într-un interviu recent pentru CNN, Alec Baldwin a declarat pentru CNN că și-a făcut griji pentru siguranța sa după comentariile făcute de fostul președinte Donald Trump în urma împușcăturilor de pe platoul de filmare al filmului Rust.

Într-un interviu recent, Alec Baldwin a dezvăluit că s-a temut că susținătorii lui Trump îl vor ucide după împușcăturile accidentale care au ucis-o pe Halyna Hutchins.

Baldwin, star și producător  independent, ținea arma în mână când aceasta s-a descărcat în timpul unei filmări și a ucis-o pe Halyna Hutchins, directorul de imagine, precum și pe regizorul filmului.

Alec Baldwin dezvăluie că s-a temut că susținătorii lui Trump îl vor ucide după împușcăturile din ‘Rust’, transmise marca.com.

Ce a declarat Donad Trump

În urma incidentului, Donald Trump a reacționat la tragedie susținând că Baldwin “probabil l-a împușcat intenționat”, lucru de care Baldwin se temea că va inflama baza de susținători ai fostului președinte împotriva sa.

“Fostul președinte al Statelor Unite a spus că probabil l-am împușcat intenționat. Pentru mine, acela a fost singurul moment în care mi-am făcut griji cu privire la ce se va întâmpla”, a declarat Baldwin pentru CNN. “Iată-l pe Trump, care a instruit oamenii să comită acte de violență, și mă arăta cu degetul pe mine și spunea că sunt responsabil pentru moarte”, a adăugat el, referindu-se la ceea ce s-a întâmplat în timpul asaltului de la Capitoliu.

“Fostul președinte a ordonat unui grup de oameni să meargă la Capitoliu”

Baldwin a spus că după mesajul lui Trump a fost “1000% nervos” în legătură cu atacurile din partea susținătorilor lui Trump. “Fostul președinte a ordonat unui grup de oameni să meargă la Capitoliu și au ucis un ofițer de poliție. Au ucis pe cineva. Nu credeți că m-am gândit: “Oare unii dintre acei oameni vor veni să mă omoare?””, a adăugat actorul.

În luna decembrie a anului trecut, actorul a declarat într-un interviu acordat lui George Stephanopoulos de la ABC că nu el a apăsat pe trăgaciul pistolului. “Nu aș îndrepta niciodată o armă spre cineva și nu aș apăsa pe trăgaci. Niciodată”, a spus Baldwin.

Cu toate acestea, FBI a încheiat recent ancheta privind împușcăturile de la “Rust” și a declarat că arma de foc care l-a ucis pe Hutchins nu ar fi putut să tragă “fără să apese pe trăgaci în timp ce componentele interne funcționale erau intacte și funcționale”.

Săptămâna trecută, raportul medico-legal al FBI a concluzionat că arma folosită în accident nu ar fi putut fi trasă fără a fi apăsat pe trăgaci. Procurorii nu au luat încă o decizie cu privire la eventuale acuzații.

Dar avocatul său a declarat pentru CNN că Baldwin nu avea niciun motiv să creadă că în armă ar fi existat un glonț viu și că ar fi o “eroare judiciară uriașă” să fie acuzat.

 

citește și...