Cauza morții lui Călin Gheorghe, unul dintre cei mai iubiți oameni din radio. ‘N-a mai apucat’

27.07.2020, 15:32
Cauza morții lui Călin Gheorghe, unul dintre cei mai iubiți oameni din radio. 'N-a mai apucat'
Cauza morții lui Călin Gheorghe, unul dintre cei mai iubiți oameni din radio. 'N-a mai apucat'

Călin Gheorghe, unul dintre cei mai iubiți oameni din radio, a murit la vârsta de 46 de ani. Vestea morții lui i-a întristat pe mulți, mai ales că acesta nu suferea de nicio boală. Dar cum s-a întâmplat totul?

Călin Gheorghe a decedat pe plaja Corbu, locul unde mergea destul de des pentru a se relaxa. Sâmbătă dimineață, 25 iulie, lui Călin i s-a făcut rău în timp ce se afla în apă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a fost anunțat că o persoană de sex masculin a fost scoasă la mal, inconștientă.

Călin Gheorghe a murit la mare

Autoritățile s-au deplasat la fața locului, acolo unde au găsit trupul lui Călin. Pentru salvarea lui, un elicopter SMURD și șenilata de prim-ajutor din Corbu au intervenit.

Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el, iar după o oră de resuscitare, realizatorul radio a fost declarat mort.

‘Am fost solicitaţi să intervenim pentru salvarea unei persoane, de sex masculin, pe plaja Corbu. Din primele informaţii, bărbatul este resuscitat. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, bărbatul a fost declarat decedat’, a transmis Anamaria Stoica, purtătoarea de cuvânt ISU Constanţa.

Colegii lui, în stare de șoc

citește și...