Catrinel Sandu s-a cununat religios cu americanul Steve Schroeter, în România

19.07.2021, 19:44
Catrinel Sandu s-a cununat religios cu americanul Steve Schroeter, în România
Catrinel Sandu s-a cununat religios cu americanul Steve Schroeter, în România

De mai bine de doi ani, Catrinel Sandu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu americanul Steve Schroeter. La finalul lui 2020, aceștia au devenit în mod oficial soț și soție, însă și-au dorit să facă și o nuntă ortodoxă. Zis și făcut! 

Catrinel Sandu și iubitul american s-au cununat religios, zilele trecute, în România! Ceremonia a fost una secretă și a avut loc la biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni, scrie Click!

Catrinel Sandu a făcut nunta în România

Nașii celor doi au fost Carmen și Ștefan Giuros. La eveniment a participat și nașa fetițelor lui Catrinel Sandu, Letiția Pescariu.

Catrinel Sandu, în vârstă de 42 de ani, a divorțat de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, cu care are două fetițe, pe Sara și Lara. La rândul său, actualul soț al lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

La postul de televiziune Antena Stars, Catrinel Sandu a dezvăluit cum a reușit să o cucerească actualul său partener de viață, Steve.

”Am zis de la bun început. Noi doi suntem bine, dar nu o să ne căsătorim niciodată, deci ca să fie lucrurile clare de la început, toate cărțile pe masă. A fost un bărbat deștept, a știut cum să jongleze. Suntem de patru ani împreună, doi ani căsătoriți și încă ne cucerim unul pe altul. Cred că ajungi la punctul acesta când chiar ajungi să te cunoști tu pe tine foarte bine”, a declarat Catrinel Sandu, citată de spynews.ro.

”Noi ne-am întâlnit la o vârstă de 40 de ani când deja lucrurile deja stau altfel, cu experiență și nu mai lași de la tine, în momentul în care apare o persoană care te acceptă așa cum ești și mai mult decât atât te lasă să înflorești, nu încearcă să te schimbe ea pe tine sau tu pe el, asta e primul lucru de care toată lumea zice, ne schimbăm, îl schimbi eu, dacă ajungi să crezi că îl vei schimba pe celălalt, nu este persoană potrivită pentru tine”, a adăugat fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor.

Catrinel Sandu a suferit enorm după divorț

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul pe primul său soț, Gabriel Trifu.

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

citește și...