Mioara Roman, mama Oanei Roman, din nou pe mâna medicilor. ”Continuă să fie complicat”

07.01.2021, 16:00
Mioara Roman, mama Oanei Roman, din nou pe mâna medicilor. ”Continuă să fie complicat”
Mioara Roman, mama Oanei Roman, din nou pe mâna medicilor. ”Continuă să fie complicat”

Oana Roman a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, afirmând că o va interna din nou pe aceasta pentru investigații.

Mioara Roman se confruntă cu probleme de sănătate. Oana Roman a explicat cum s-a simțit aceasta în ultima vreme și a afirmat că o va interna din nou pe aceasta pentru investigații. Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson.

„Mama nu a fost bine, înainte de Crăciun, deloc. Am fost cu ea la spital. A fost complicat. Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun”, a spus Oana Roman la postul de televiziune Antena Stars.


Mioara Roman, probleme de sănătate în luna decembrie

La mijlocul lunii decembrie, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, iar Oana Roman a chemat de urgență o ambulanță.

„Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile. Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am”, spunea Oana Roman atunci.

”Norocul meu e că a venit salvarea destul de repede, eram foarte speriată de faptul că o să vină foarte greu. Avantajul că având un abonament la spital privat, lucrurile s-au mișcat puțin mai repede. Vă mulțumesc mult pentru toate gândurile. Doamne ajută!”, adăuga ea.

citește și...