Catinca Roman, despre ipostazele incendiare ale Loredanei Groza: „Să păstreze niște limite”

14.01.2022, 14:26
Catinca Roman, despre ipostazele incendiare ale Loredanei Groza: „Să păstreze niște limite”

Loredana Groza s-a afișat pe rețelele de socializare din ce în ce mai sexy. Catinca Roman susține ipostazele incendiare în care se pozează jurata de la X Factor. ”Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite”. Catinca Roman i-a criticat pe fanii vedetei care au acuzat-o că nu are operații estetice.

Loredana Groza răvășește din nou internetul. Diva a postat o fotografie în care este îmbrăcată în lenjerie intimă, de culoare roșie.

Catinca Roman a avut o replică neașteptată într-o emisiune TV, astfel că i-a luat apărare în fața haterilor.

Catinca Roman, despre Loredana Groza: “Ai o vârstă!”

Catinca Roman critică haterii care au o mentalitate învechită și spune că o femeie care arată bine se mândrește cu corpul ei, cum este jurata de la X Factor.

 

„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”, a declarat Catinca Roman, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

”Fiecare face ce dorește cu imaginea lui”

Catinca Roman i-a criticat pe fanii vedetei care au acuzat-o că nu are operații estetice, astfel că fanii au acuzat-o că minte.
“Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă fiecare face ce dorește cu imaginea lui”, a reacționat Catinca Roman.

Loredana Groza, o nouă apariție bombă

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz-ul românesc. Așa cum și-a obișnuit publicul, artista și-a expus o parte a trupului, pe rețelele de socializare.Îmbrăcată cu o bluză roșie, pe umeri, și cu lenjerie intimă, de culoare roșie, Loredana Groza își bucură din nou fanii, aratându-și formele sexy. Picioarele solistei sunt vedeta fotografiei postate recent.

”Ești bombă, Lori”

Fotografia a strâns peste 30.000 de aprecieri, în 30 de minute.

”Seducătoare și sexy”; ”Woow. Cât de frumoasa ești. Întinerești”; ”Ești bomba Lori”.

citește și...