Câți bani va costa un bilet la concertul Deliei, după pandemie. Suma este substanțială

03.06.2020, 21:08
Câți bani va costa un bilet la concertul Deliei, după pandemie. Suma este substanțială
Delia reia concertele după ridicarea restricțiilor 

De la 1 iunie a început a doua etapă de relaxare a măsurilor impuse pentru limitarea pandemiei de coronavirus. Astfel, s-au deschis terasele şi plajele, se reiau competiţiile sportive în aer liber, fără spectatori, dar şi programele de pregătire fizică a sportivilor.

De asemenea, este permisă desfăşurarea spectacolelor şi a concertelor, în aer liber, la care pot participa cel mult 500 de persoane.

Delia reia concertele după ridicarea restricțiilor

Cea mai fericită este Delia, care va reîncepe concertele în curând. Vedeta a mărturisit că în toată acestă perioadă de izolare a simțit lipsa scenei, dar și apropierea de public.

Solista a anunțat deja ce evenimente muzicale va avea în luna iunie, după ce autoritățile au decis să ridice anumite restricții. Cum era de așteptat, prețul biletelor este enorm.

Delia și-a anunțat fanii că primele trei concerte după o pauză de trei luni vor avea loc în perioada 5,6 și 7 iunie, de la ora 20.00, la Verde Stop Arena din București.

Câți bani va costa un bilet la concertul Deliei, după pandemie 2

Pentru spectacolul programat pe 5 iunie, biletele s-au epuizat deja, deși prețul tichetelor era unul uriaș, scrie Capital.ro.

Câți bani va costa un bilet la concertul Deliei, după pandemie. Cel mai ieftin este 290 de lei, în vreme ce un tichet la VIP costă 490 de lei, iar unul la Ultra VIP se vinde cu 990 de lei, potrivit conform bilete.deliaofficial.ro.

Toate concertele vor fi organizate respectând normele impuse de către autorități în starea de alertă.

Cât costa în trecut un bilet la concertele Deliei

‘După ce concertul drive in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului si a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București’, anunță organizatorii.

Și-n trecut, prețul biletelor era unul mare. Mai precis, între 490 și 690 de lei. La un moment dat, Delia a fost luată la rost de fani, așa că s-a văzut nevoită să dea niște explicații pe rețelele de socializare.

‘La Rihanna intrau 70.000 de oameni, la TNB intră 700. Punct! Sala mică, chiria mare, plus set up foarte foarte scump! E o investiţie fără profit! E vorba despre o experienţă complexă, nu doar un simplu spectacol. Luxury food and drinks , înainte şi după show, after-party , cadouri şi multe surprize! Un spectacol accesibil e cel de la Sala Palatului, din luna martie’, scria Delia pe Facebook, în urmă cu aproape 4 ani.

citește și...