Cum se descurcă Delia cu autoizolarea. ”Sunt obișnuită să…”

18.03.2020, 11:42
Cum se descurcă Delia cu autoizolarea. ”Sunt obișnuită să...”
Cum se descurcă Delia cu autoizolarea. ”Sunt obișnuită să...”

Delia a explicat cum se descurcă de când se află în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus din țara noastră.

Vedeta a intrat prin telefon la emisiunea pe care Mihai Morar o moderează la Antena Stras, unde a explicat cum suportă autoizolarea.

Cântăreața a mpărtrsit că nu îi este greu și că este obișnuită să stea în casă.

”Nu mi-e greu, pentru că sunt obișnuită să stau în casă sau în preajma casei, sau pe terasă, pe balcon sau în parcul din preajma casei. Cam așa îmi desfășor eu viața în afara perioadelor de concerte, turnee, studio. Nu bat orașul, nu merg foarte des la restaurant, cafenele, nicăieri”, a declarat Delia, citată de spynews.ro.

Artista a mărturisit că se simte ca într-o vacanță.

”Sunt într-o vacanță, fac sport, mănânc organizat și corect și chiar am mai mult timp pentru asta, tot timpul din lume. E foarte important să ne alimentăm corect, pentru că find mai sănătos te aperi mai bine de tot. Oxigenând creierul pe terasă, pe geam, iar e bine”, afirmat ea, potivit sursei mai sus-menționate.

Delia a vorbit și despre pericolul de a ieși din casă. Vedetei i se pare mai peiculos mersul în magazine decât ieșitul în parc.

”Mi se pare mult mai periculos să mergi în supermakert, cu multe cărucioare și să stai la coadă. Nu iei coronavirus dând o tură de parc. Ei, oamenii o să comenteze imediat, că nu e bine să ieși în parc. Acum nu trebuie să ieșim toți”,a comentat Delia.

citește și...