Câți bani i-a cerut soacra Vulpiței pentru a-i da fetița înapoi! Suma este uriașă

15.11.2020, 14:44
Câți bani i-a cerut soacra Vulpiței pentru a-i da fetița înapoi! Suma este uriașă
Câți bani i-a cerut soacra Vulpiței pentru a-i da fetița înapoi! Suma era uriașă

Veronica şi Viorel Stegaru au decis să plece din casa părinților lui Viorel, după ce aceștia au acuzat-o pe Vulpița că nu așteptă copilul fiului lor. 

Veronica Stegaru este însărcinată pentru a doua oară, însă acest lucru a declanșat un adevărat scandal în casa socrilor săi. Din acest motiv, ea și soțul ei au decis să plece din satul natal, Blăgești, și au revenit la emisiunea care i-a făcut celebri, ‘Acces direct’.

Un telespectator al emisiunii de la Antena 1 a fost atât de impresionat de situația soților Stegaru încât le-a oferit o casă în dar acestora.

Veronica şi Viorel Stegaru s-au mutat la Buzău

De câteva zile, Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în locuința nouă din Buzău și s-au apucat să muncească pentru a o renova. Casa este dotată cu apă potabilă, o curte spaţioasă, dar are toaleta în curte.

După ce s-au mutat, Vulpița și soțul ei au decis să o aducă pe cea mică, Maria, alături de ei, pentru a locui împreună, însă părinții lui Viorel se opun.

Din nefericire, socrii Veronicăi Stegaru nu sunt de acord cu decizia celor doi. Mai mult de atât, aceștia au cerut bani pentru că și-au crescut nepoata în ultimele luni.

Socrii Vulpiței cer bani pentru creșterea nepoatei

Viorel Stegaru a afirmat că părinții lui i-au cerut o sumă uriașă de bani în schimbul fetiței.

‘Vor să le dăm o sumă de bani. Altfel nu ne dă fetița. 10.000 de lei, pentru cele 8 luni în care a avut grijă de copil. Nu se poate să ceri la fiul tău și la nora ta atâtea milioane. Măcar de stătea cu fata din plăcere’, a declarat bărbatul.

Pe de altă parte, tatăl lui Viorel, Dumitru Stegaru, a mărturisit că Veronica și Viorel au fost plecați atâta timp, fără să le pese de soarta celei mici.

‘Nu e treaba lui ce fac eu cu vaca mea, cumpărată din banii mei. Eu îi cumpăr lapte fetei. E treaba mea ce fac eu cu munca mea. Nu mă interesează de situația lor deloc. Să pună mâna să muncească, că Veronica nu e în stare de nimic. Au fugit fără să îi intereseze de copil’, a spus Dumitru Stegaru.

citește și...