Câți bani face Andra pe minut. Suma pe care o încasează pentru un eveniment

16.08.2020, 14:00
Câți bani face Andra pe minut. Suma pe care o încasează pentru un eveniment
15. Câți bani face Andra pe minut. Suma pe care o încasează pentru un eveniment

Andra este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală din România. Este solicitată să cânte la numeroase evenimente, din care face bani frumoși.

La evenimentele la care este invitată să cânte, Andra căștigă foarte bine. Astfel, potrivit spynews.ro, Andra este plătită, în medie, cu 6.000 de euro pentru un eveniment. Pentru fiecare minut pe scenă, în conturi îi intră aproximativ 1.000 de lei.

Totul variază în funcție de evenimentul despre care vorbim și în funcție de cât de lungă este reprezentanția, mai precizează sursa citată.

E căsătorită cu Cătălin Măruță de 12 ani

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii extraordinar de frumoși, David și Eva.

În data de 10 august, Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit 12 ani de la cununia civilă.

Artista a afirmat că se simte la fel de emoționată ca în prima zi de căsătorie, când a spus DA în fața ofițeruluyi stării civile.

”De ce primesc felicitări astăzi? Pentru că acum fix 12 ani am spus “Da!” la Starea Civilă și am început capitolul frumos din viața mea în calitate de soție. Vă urez tuturor să fiți la fel de împliniți! Eu mă declar foarte norocoasă, sunt emoționată ca în prima zi de căsătorie”, le-a mărturisit Andra prietenilor din mediul virtual.

Într-un interviu recent, Andra explica cum reușesc ea și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, să treacă peste neînțelegerile care apar inevitabil într-un cuplu.

”Suntem foarte comunicativi, din fericire. Nu ținem în noi supărarea, frustrarea. Orice am avea pe suflet, vorbim până rezolvăm. Ne ascultăm unul pe altul. Niciodată nu suntem certați cu adevărat, pentru că știm amândoi că ultimul lucru pe care ni l-am dori ar fi să ne rănim unul pe altul”, declara îndrăgita cântăreață.

citește și...