Câți bani cere Delia pentru un concert. ”Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”

20.11.2022, 14:37
Câți bani cere Delia pentru un concert. ”Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”
Câți bani cere Delia pentru un concert

Andreea Bălan, în vârstă de 38 de an, a fost invitată la podcastul realizat de Radu Țibulcă, unde, printre altele, artista a dezvăluit și ce sumă de bani cere Delia, în vârstă de 40 de ani, pentru un concert. Suma respectivă este foarte mare. ”Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”, a spus Andreea Bălan despre spectacolele susținute de colega sa de breaslă.

Prezentă la podcastul realizat de Radu Țibulcă, Andreea Bălan a abordat mai multe subiecte. Printre acestea, artista a vorbit ș despre câștigurile artiștilorr dn muzică.

Astfel, artsta a dezvăluiit care este suma pe care Delia, colega ei de breaslă, o cere pentru un show – 15.000 de euro.

Câți bani cere Delia pentru un concert. ”Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului”

„Delia când cere 15 mii la un concert vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului. Vine cu decorul, vine cu dansatorii, vine cu toate”, a spus Andreea Bălan, potrivit click.ro.

”Dacă tu ceri trei mii și te prezinți pe scenă singură sau cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, după aia nu te mai cheamă”, a adăugat aceasta.

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume.

De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

citește și...