Câți bani a primit Irinel Columbeanu pentru o singură apariție la ‘Asia Express’

09.03.2020, 14:53
Câți bani a primit Irinel Columbeanu pentru o singură apariție la 'Asia Express'

Surpriză imensă pentru concurenții de la ‘Asia Express’, duminică seară, 8 martie. Irinel Columbeanu a intrat în competiția din Filipine și a concurat alături de echipa Alex Abagiu și Radu.

Câți bani a primit Irinel Columbeanu pentru o singură apariție la ‘Asia Express’

Radu și Abagiu au fost pedepsiți să îl primească în echipa lor pe Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor a fost invitatul special primit drept ‘handicap’ în această cursă de cei doi, pe Drumul Comorilor.

‘Experiența mea la Asia Express este o aventură, din punct de vedere fizic îmi dau seama că am un handicap. În bagaj am două perechi de pantofi și două ținute. Participarea mea la Asia Express este o provocare, așa am și primit-o. A fost o experiență foarte interesantă. Am învățat multe lucruri despre mine însumi!’, a spus Irinel Columbeanu.

Pentru o singură apariție la ‘Asia Express’, Irinel Columbeanu a încasat o sumă imensă față de ceilalți concurenți care se luptă asiduu pentru marele premiu. Potrivit Cancan.ro, afaceristul ar fi luat 20.000 de euro de la Antena 1.

Mai mult de atât, apropiații lui Irinel Columbeanu au mărturisit că acesta ar fi falit și că nu își mai permite să stea în vila din Izvorani. Dacă în trecut avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, acum s-ar confrunta cu mari probleme financiare. În plus, fiica lui, Irinuca, s-a mutat cu mama ei în America.

‘Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei’, au declarat apropiații lui Columbeanu pentru Click!

citește și...